Hírek

2013.09.03. 17:25

Várjuk olvasóink karácsonyi receptjeit

Ismét receptversenyt hirdetünk: ezúttal olvasóink legkedveltebb karácsonyi ételeit gyűjtjük kötetbe. A receptet beküldők között két kétszemélyes wellness hétvégét sorsolunk ki.

Nagy Ildikó

Bár még csak szeptember van, hamar eljön az idő, amikor a karácsonyi menün törhetjük a fejünket. A legtöbb családban megvannak a jól bevált, tradicionális receptek, ám a háziasszonyok mindig szeretnek egy kis újdonságot is becsempészni az ünnepi ételsorba. Ehhez szeretnénk most olvasónk segítségével segítséget nyújtani.

Kiadónk, a Pannon Lapok Társasága új szakácskönyvet készít, ezúttal a Karácsonyi ételek könyvébe várjuk olvasóink jól bevált receptjeit. A tervek szerint a kötetben karácsonyi előételek, levesek, főételek, édes és sós sütemények, valamint egyéb karácsonyi fogások szerepelnek majd.

A sárvári Horváth Imréné már nyert receptversenyünkön (Fotó: Benkő Sándor)

A karácsonyi ételek receptjeit e-mailben a [email protected], levélben pedig a Pannon Lapok Társasága Kiadói Kft. Marketing osztály, 8200 Veszprém, Házgyári út 12. címre küldjék, a borítékra pedig kérjük, írják rá: Receptverseny. A leírásokat szeptember 18-áig várjuk kiadónkba.

Több ok miatt is érdemes megosztani velünk a recepteket: a legjobb ételek ugyanis bekerülhetnek a készülő könyvbe, a beküldők között pedig két kétszemélyes wellness hétvégét sorsolunk ki. Írjuk együtt a Pannon Lapok Társasága új szakácskönyvét, készüljünk együtt a legszebb ünnepre!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!