Hírek

2013.09.28. 09:23

Rendőrségi hírek: lopás és rongálás miatt intézkedtek a járőrök

Ismeretlen elkövetők szeptember 27-én 9 óra 15 perckor az egyik családi házba burgonya eladásának ürügyével jutottak be, majd az ott lakó figyelmét elterelve készpénzt vittek el.

Vas Népe

Krumplit akartak eladni, végül pénzt loptak

Acsád - Ismeretlen elkövetők szeptember 27-én 9 óra 15 perckor az egyik családi házba burgonya eladásának ürügyével jutottak be, majd az ott lakó figyelmét elterelve készpénzt vittek el.  A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság az eset kapcsán ismételten felhívja az állampolgárok figyelmét, hogy otthonukba ne engedjenek be olyan személyeket, akiknek személyazonosságáról hitelt érdemlően nem győződtek meg.

Megrongálta a kukát a fiatal

Szombathely - Garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a járőrök szeptember 27-én 22 óra körül a Szombathelyi Rendőrkapitányságra előállították azt a körmendi fiatalkorút, aki az intézkedést megelőzően hulladéktárolókat rongált meg. A fiúval szemben a rendőrség büntetőeljárást indított.

Betörték a buszmegálló ablakát

Szombathely - A Szombathelyi Rendőrkapitányságra állították elő a rendőrök azt a három helyi férfit, akik megalapozottan gyanúsíthatóak azzal, hogy szombaton 3 óra 10 perckor a Sörház utcában lévő szeméttárolókat megrongálták, valamint az egyik buszmegálló ablaküvegét is betörték. A rendőrségen a 18 éves, a 20 éves és a 21 éves elkövetőket gyanúsítottként kihallgatták,  beismerő vallomást tettek. Az ügyben garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

Kábeleket vitt el a telephelyről

Sárvár - A rendőrök Sárvár belterületéről szeptember 27-én 17 órakor előállították azt a 24 éves helyi férfit a rendőrkapitányságra, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy az intézkedést megelőzően az egyik kft. telephelyéről rézkábeleket vitt el. A férfit a rendőrségen gyanúsítottként kihallgatták és az ügyben dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás vétség miatt büntetőeljárást indítottak.

Tetten érték a tolvajt

Körmend - Az egyik áruház biztonsági szolgálatának munkatársa szeptember 27-én lopáson ért egy nőt. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy a 29 éves gersekaráti nő különböző termékeket próbált meg ellopni, ezért a Körmendi Rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!