Hírek

2013.10.16. 17:02

Csiszár Mariann Mónika lett 2013 szeptember hónap szépe

Csiszár Mariann Mónika kapta a legtöbb olvasói szavazatot, így ő lett szeptember hónap szépe.

Bajdó Bettina

Idén is lehetőséget adunk arra olvasóinknak, hogy szavazzanak a hónap legszebb lányára. Csiszár Mariann Mónika kapta a legtöbb szavazatot, így ő lett szeptember hónap legszebb lánya.

Új sorozatunk még március elején indult, s az idő elteltével már meg is választottuk az elmúlt hónapok legszebb lányait. Külön büszkeség számunkra, hogy az elmúlt hónapok szépei közé több megyei születésű lány is bekerült. Áprilisban például az olvasók döntése alapján a legszebbnek járó címet Jónás Kinga nyerte el.

Az olvasók szeptemberben is szavaztak, múlt hónapban is sok voks érkezett. A legtöbb szavazatot Csiszár Mariann Mónika kapta. A 21 éves lány gazdaságtudományt hallgat, s évek óta hastáncol. Nemcsak tanulja a táncot, hanem hosszú ideje színpadon is kamatoztatja tudását a csoportjával. Az olvasók 25,85 százaléka döntött úgy, hogy ő a legszebb lány. A második helyre Szegfü Adrienn került, a Budapesti Gazdasági Főiskola pénzügy-számvitel szakos hallgatója. Adrienn az oklevele megszerzését követően könyvvizsgálóként szeretne elhelyezkedni. A vörösesbarna hajú lány egy éve intenzíven foglalkozik autóversenyzéssel, s nagy álmai között szerepel, hogy a későbbiekben Európa bajnokságon indulhasson. A képzeletbeli dobogó harmadik fokára Kecskés Adrienn állhatott fel. A 18 éves zirci lakos a Reguly Antal szakképző iskolába jár. Hobbija a darts, melyet versenyszerűen űz is.

1. helyezett: Csiszár Mariann Mónika, az olvasók 25,85%-a szavazott rá

Csiszár Mariann Mónika

2. helyezett: Szegfü Adrienn, az olvasók 16,67%-a szavazott rá

Szegfü Adrienn

3. helyezett: Kecskés Adrienn, az olvasók 12,98%-a szavazott rá

Kecskés Adrienn

további szépségek  (kattintson a lányok fotóira a további képekért)

Ármos Petra

Balázs Éva

Benkovics Eszter

Bényei Tímea

Boronyák Renáta

Horváth Dóra

Horváth Rebeka

Hütter Lilla

Kiss Boglárka

Kiss Viktória

László Szilvia

Molnár Nikolett

Nagyfi Klaudia

Németh Klaudia

Németh Szilvia

Skornyák Zita

Szalkai Kitti

Szolyák Adrienn

Taszári Kitti

Tóth Martina

Varga Renáta

Vitári Viktória

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!