Hírek

2014.04.16. 18:50

Játékokat és írószereket kaptak a rumi intézmény diákjai

Rum - Nagy volt az öröm a Rum kastélyban: ajándékot kaptak a gyerekek, akik műsorral köszönték meg az adományt.

Tóth Csongor

Mérei Tamás, a Savaria Szimfonikus Zenekar igazgatója és Sulyok Péter, a szombathelyi Tesco áruház igazgatója látogatott el szerdán a Rumi Többcélú Gyógypedagógiai Intézménybe, ahol az áruház felajánlásának köszönhetően ajándékokat osztottak ki. Az intézmény lakói műsorral kedveskedtek a vendégeknek. A műsor azért is különleges, mert egy-egy dalt, táncot több hónapig tanulnak a sérült gyermekek.

Mérei Tamás és Sulyok Péter adták át az ajándékokat. Fotó: Rum kastély

– Áruházunk fontosnak tartja a társadalmi felelősségvállalást, és külön öröm, hogy a válság időszakában is vannak jó emberek, akik segítenek – mondta el Sulyok Péter, a szombathelyi áruház vezetője, külön kiemelve, hogy milyen megható és színvonalas műsort adtak a gyerekek. Hozzátette: régóta működnek együtt Mérei Tamással, a Savaria Szimfonikus Zenekar igazgatójával, akitől tanácsot szoktak kérni, hol van a legjobb helye az adományoknak. Így esett most a választás a rumi gyermekekre, akik nagyon örültek az áruház által felajánlott játékoknak, írószereknek és plüssállatoknak.

– Óriási öröm volt ismét látni a szeretetet, hiszen ezek a gyerekek igazán nem rejtik véka alá az érzelmeiket – mondta Mérei Tamás. A gyerekek valóban hálásak voltak, és a legnagyobb apróságnak is tiszta szívből örültek, az ölelésből az áruház és a szimfonikusok igazgatójának is jutott. – A tavaly novemberi nagy sikerű jótékonysági est után sem állt meg az élet, tartjuk a kapcsolatot a rumiakkal – hangsúlyozta Mérei Tamás, aki arról is beszélt, hogy a jövőben több közös programot és újabb jótékonysági akciókat terveznek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!