Hírek

2014.07.20. 19:32

Országos döntőben a Vas megyei szépség: Stankovics Beáta

Jánosháza - Nagyon drukkoltunk Stankovics Beátának, Jánosháza szülöttének, Vas megye büszkeségének, aki vasárnap este Magyarország legszebb tizenhat lánya közt szerepelt a Magyarország Szépe versenyben. 11-es sorszámmal versenyzett, 21 óra után búcsúztak el tőle és még egy lánytól, utánuk még 12 lány maradt a döntőben. Tehát a legszebb 13-14. lány Magyarországon Stankovics Bea - ez is nagyon szép eredmény -, és a közönségdíjat még elnyerheti.

Merklin Tímea

Stankovics Beát négy évvel ezelőtt láthattuk már a Miss Wellness Szépe 2010 regionális verseny döntőjében, ahol szombathelyi egyetemistaként szerepelt az udvarhölgyeivel. A jánosházi lány fejére került a korona, és elnyerte a Wellness Szépe királynője címet.

2011-ben a Nyugat-magyarországi Egyetem többfordulós szépségversenyét nyerte meg Bea, akiről akkoriban az a hír járta, hogy otthon titkolta, hogy jelentkezett a versenyre. Bizonyára annál nagyobb volt az öröm, amikor kiderült, hogy a több városban megtartott elődöntők után, a legjobb 14 lány közül ő nyert. Ezzel az első helyezéssel ő képviselhette a NYME-t az országos Főiskolák Szépe és Mr. College versenyen. 2011-ben a Vas Népe szépségversenyén a november szépe volt, 2012-ben indult a döntőn.

Most vasárnap láthatjuk őt a televízióban, a Magyarország Szépe verseny döntőjén, ahol 15 vetélytársa van.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!