Hírek

2014.11.13. 06:36

Duka település közelében egy személyautó és egy traktor karambolozott (fotókkal frissítve)

Összeütközött egy személyautó és egy traktor csütörtök reggel a 8-as számú főút Vas megyei szakaszán, a 8-as és a 84-es számú főutak találkozásánál, Duka település közelében.

Nagy Ildikó

A helyszíni szemle során megállapították, hogy egy nemesvitai férfi furgonjával Jánosháza felől Bögöte irányába közlekedett, melynek során eddig tisztázatlan okból a főút 117+650 kilométerszelvényénél az előtte haladó traktor hátuljának ütközött. Az ütközés következtében a furgon az úttesten megpördült, a traktor pedig a menetiránya szerinti jobb oldali mezőgazdasági területen állt meg.

A baleset következtében az elsődleges orvosi vélemény szerint a traktort vezető férfi súlyos sérüléseket szenvedett, őt a sárvári mentők a Markusovszky kórházba szállították.


Mivel az összeütközött járművek forgalmi akadályt képeztek, a 8-as főúton 8 óráig útzár volt érvényben. A járműveket a jánosházi önkéntes és a sárvári hivatásos tűzoltók áramtalanították.

A Sárvári Rendőrkapitányság szakértők bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!