Hírek

2014.11.11. 15:11

Elkészült a rátóti felüljáró - hamarosan közlekedhetünk is rajta

Rátót - Hétfőn megkezdődött a rátóti felüljáró felújításának műszaki átadása, emellett megtörtént a híd próbaterhelése is, jelenleg a terhelési eredményeket értékelik ki - tájékoztatta lapunkat Pécsi Norbert Sándor, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kommunikációs osztályvezetője.

Peltzer Géza

November 13-án, csütörtökön szeretnék lezárni  a műszaki átadás-átvételi eljárást. A forgalomba helyezést engedélyező hatóság helyszíni szemlét tartott, november 13-án, pénteken a műszaki átadás-átvételi eljárás után megkezdődik a forgalomba helyezési eljárás. Az eljárásban részt vevő további hatóságok (katasztrófavédelem, rendőrség, GYSEV stb.) hozzájáruló nyilatkozatai után kiadják a forgalombahelyezési engedélyt, és megnyitják forgalom számára a felüljárót. Erre várhatóan jövő héten pénteken kerül sor.  A kivitelezési tervekben szereplő feladatokat a vállalkozó elvégezte - tette hozzá a kommunikációs vezető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!