Hírek

2015.01.15. 17:25

Az útdíj ellen tiltakozik a PM

Szombathely - A PM vas megyei szervezete sajtótájékoztatón szólította fel Hende Csabát és a szombathelyi Fidesz vezetőit: álljanak ki az útdíj eltörlése mellett.

Lisztmayer Zsófia

A Városháza előtt tartott csütörtöki sajtótájékoztatón Kaisinger András, a Párbeszéd Magyarországért Párt Vas megyei szervezetének alelnöke elmondta, hogy két hete a kormány saját képviselőjét és miniszterét, Hende Csaba minisztert is meglepve, fizetőssé tette az M86-os útnak a Szombathely és Szeleste közötti szakaszát.


- Az elmúlt hetekben tapasztalható felháborodás és az útlezárások csak olyan változtatásokat kényszerítettek ki, amelyek a hírek alapján nem érintik az újonnan bevezetett Vas megyei útdíjat - mondta el az alelnök.

A PM vas megyei szervezete felszólította Hende Csabát, valamint a szombathelyi Fidesz vezetőit arra, hogy álljanak ki az útdíj eltörléséért. Az útdíj ugyanis a magyar adófizetőknek ugyanis újabb 5 ezer forint kiadást jelent.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!