Hírek

2015.03.13. 09:21

Hétfőtől Porpác és Csorna, Szombathely és Répcelak között vonatpótló buszokkal szállítják az utasokat

Körkép - A GYSEV Zrt. közleményben jelzi a pályafelújítási munkálatok miatti változásokat.

Vas Népe

A GYSEV Zrt. közleményben hívta fel az utasok figyelmét arra, hogy a Szombathely-Hegyeshalom vasútvonalon végzett pályafelújítási munkálatok miatt  március 16-án, hétfőn 4.40-től április 1-jén, szerdán éjjeli 1 óráig  a Szombathely–Csorna útirányon közlekedő InterCity vonatok kerülő útirányon, módosított menetrend szerint, Sopronon keresztül közlekednek. Az InterCity vonatok a kizárólag Sopron-Szombathely között utazók részére nem vehetők igénybe. A vágányzár idején az InterCity vonatok Szombathely-Répcelak-Szombathely viszonylatban nem közlekednek, a két állomás között az utasokat vonatpótló autóbusszal szállítják. Répcelak állomásról az InterCity vonatok Csorna, Győr, Budapest felé (-felől) utazó utasait vonatpótló autóbusszal szállítják Kapuvár vasútállomásra, ahonnan átszállással biztosítják a továbbutazást.

Ugyancsak március 16-án, hétfőn 4.40-től április 1-jén, szerdán éjjeli 1 óráig Porpác – Csorna állomások között vonatpótló autóbuszok közlekednek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!