Hírek

2015.03.02. 18:50

Vas megyében járt Bakondi György

Bakondi György tűzoltó altábornagy szemlét tartott hétfőn a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságon. A szakmai értekezletre meghívást kaptak a megyei társszervek, a rendvédelmi és együttműködő szervek vezetői.

Médiaközpont

Az országos katasztrófavédelmi főigazgató célja, hogy tapasztalatokat szerezzen arról, hogy azok az elképzelések, jogszabályok, amelyeket az Országgyűlés megalkotott, a végrehajtás szintjén hogyan realizálódnak.

A főigazgató elmondta: a vízügyi és a közúti igazgatóság vezetőivel tárgyalt a Vas megyében évente visszatérő árvízi veszélyekről és a térségen áthaladó teheráru-forgalomról.

Erdélyi Krisztián és Bakondi György a megbeszélésen (Fotó: Médiaközpont)

A kiemelt stratégiai társszervekkel folytatott eszmecserét a Vas Megyei Katasztrófavédelem igazgatója sikeresnek értékelte.

– Olyan információk hangzottak el, amelyek a munkámat jelentős mértékben elősegítik. Igyekszem az információkat a lehető leghatékonyabban beépíteni a mindennapi munkámba – fogalmazott Erdélyi Krisztián, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója.

Bakondi György olyan aktuális kérdésekben kezdeményezett konzultációt, mint az életpályamodell vagy a vízügyi hatóság munkája.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!