Hírek

2015.05.06. 10:34

Az Aktív Időskor programsorozat keretében a fővárosba kirándulnak az idősek

Az Aktív Időskor Szombathelyen elnevezésű önkormányzati programsorozat tervét 2013 novemberében fogadta el a közgyűlés. Az idén már voltak klubfoglalkozások, most a fővárosba kirándulnak az idősek.

A 60 év felettieket megmozgató programokra a kezdetektől nagy az érdeklődés. 2014-ben a Parlamentet és a Hadtörténeti Múzeumot nézték meg a szombathelyi idősek. A nagy érdeklődésre való tekintettel, akkor a tervezett 100 helyett 600 fő kirándulhatott. Az idén már 1113-an vesznek részt a városnézésen, amelynek során ellátogatnak a Terror Házába és az Operaházba. A nagy létszám miatt tíz turnusban - körülbelül 100 fős csoportokban - szervezik az utazást. Szerda reggel a Batthyány térről indult „telt házas" busz utasainak dr. Puskás Tivadar polgármester kívánt élményekben gazdag kirándulást.

A programok folytatódnak, szimfonikus koncertre és színházi előadásra is ellátogathatnak a 60 év feletti idősek még ebben az évben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!