Hírek

2015.10.16. 15:56

Dr. Góra Zoltán tűzoltó vezérőrnagy szemlét tartott

Főigazgató-helyettesi szemlét tartott Dr. Góra Zoltán tűzoltó vezérőrnagy, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgató-helyettese csütörtökön a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságon.

A főigazgató-helyettest ünnepélyes keretek között fogadta szombathelyi székhelyén a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság vezetői állománya, valamint a szombathelyi hivatásos tűzoltóparancsnokság készenléti szolgálatban lévő állománya.

Dr. Góra Zoltán tűzoltó vezérőrnagyot Erdélyi Krisztián tűzoltó ezredes, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója kísérte végig a szemle során.

A szemle a Szombathelyi Katasztrófavédelmi Kirendeltségen vette kezdetét, ahol a kirendeltségvezető és a tűzoltósági felügyelő tett jelentést a kirendeltség vonatkozásában az idén elvégzett feladatokról, az elért eredményekről, illetve az elkövetkezendő időszak feladatairól. Ezt  követően a szemle a Körmendi Hivatásos Tűzoltóparancsnokságon folytatódott, ahol főigazgató-helyettes úr megszemlézte a tűzoltólaktanyát, melyet a kirendeltségvezető, a tűzoltóparancsnok és a műszaki biztonsági tiszt jelentése követett.

A szemle végül Szentgotthárdi Katasztrófavédelmi Őrsön, ahol az aznapi szolgálat tett jelentést a szolgálattal összefüggő feladatokról, majd a nemrégen felújított elhelyezési körletek és a szertár megtekintésére került sor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!