Hírek

2015.11.13. 09:20

Valószínűleg rosszul lett a szlovák kamionsofőr – a jármű árkon bucskázott át pénteken Vasegerszeg belterületén

Vasegerszeg – A 86-os számú főúton egy szlovák rendszámú kamion, pénteken reggel Vasegerszeg belterületén váratlanul áttért a menetirány szerinti bal oldalra.

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Csorna felől Szombathely felé haladt a 86-os számú főúton az a szlovák rendszámú kamion, amely pénteken reggel 7 óra tájban Vasegerszeg belterületén váratlanul áttért a menetirány szerinti bal oldalra, „átbucskázott” az árkon, bokrokat tarolt le – és nagyjából két méterre az útjába kerülő lakóháztól megállt. Sofőrje valószínűleg rosszul lett, információink szerint a szombathelyi kórházba szállították.

Fotó: Wolf Ferenc

Szemtanúk szerint a kamionsofőr a kormányra bukott, és a megrázkódtatás után sem riadt föl, vagyis valószínűleg nem elaludt, hanem elájult. Másik gépjárművel nem ütközött. Mögötte ugyancsak szlovák kamion haladt, amelynek vezetője kollégája segítségére sietett. Helybeliek hívták a mentőket, a balesetet szenvedett kamionost kórházba szállították.

A műszaki mentés idejére a rendőrök az út balesettel érintett szakaszát 11 órától teljes szélességében lezárták. A forgalmat Szombathely felől a 84-es számú főút felé, Répcelak felől Nagygeresd településen keresztül terelték.

A műszaki mentés befejeződött a 86-os számú főúton, Vasegerszeg belterületén. Ezért a rendőrök a forgalomkorlátozást 2015. november 13-án 13 óra 40 perckor feloldották.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!