Hírek

2015.12.23. 19:19

Vidám gyermekmosolyok - Molnár Szonja kapta a legtöbb szavazatot Vas megyében

Szombathely - Több száz fotó érkezett a Vas Népe idei Gyermekmosoly pályázatára, szerdán kiderült, kik kapták a legtöbb szavazatot.

Vadas Krisztina

Szerda délután gyermekzsivaj törte meg a csendet a Vas Népe szerkesztőségében. Nem véletlenül jöttek be hozzánk a gyerekek, ekkor derült ki, kik azok a szerencsések, akik felállhattak a Gyermekmosoly-pályázat képzeletbeli dobogójára.

Az első helyezett, Molnár Szonja jelentős fölénnyel nyerte a versenyt, a díjátadón édesanyját, Pintér Annamáriát kérdeztük, hogyan sikerült elérniük ezt az eredményt:

- Fogalmam sincs igazából, hogy honnan jött ez a sok szavazat, de azt tudom, hogy anyósom sokat gyűjtött - mondta Annamária.

Szonjának egyébként három testvére van, ők is elkísérték a kislányt a díjátadóra, és osztoztak az örömében. A vidámságban is osztozhatnak majd, ugyanis Szonja nyereménye egy családi belépő a Sonnentherme Lutzmannsburg fürdőbe, valamint szintén egy családi belépő a Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdőbe, és mindehhez még egy féléves Kiskobold magazin előfizetés is járt.

A második helyezettnek járó díjat Sipőcz Enikő vehette át. Édesanyja, Sipőcz-Baba Boglárka elárulta, hogy igazából a nagymama látta meg a felhívást a Vas Népében, és ő szorgalmazta, hogy nevezzenek a versenybe, ami az eredmény alapján nem volt hiábavaló.

Baráth Zselyke a képzeletbeli bronzérmet vihette haza magával. Habár az érem csak képzeletbeli volt, a nyeremény azonban valódi: a második helyezett Enikő és Zselyke is egy családi belépőt kapott a Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdőbe, valamint fél évig nekik is jár a Kiskobold magazin. Zselyke édesapja, Baráth Lajos elmondta: náluk is a nagyszülők lettek figyelmesek a felhívásra, ők szóltak, hogy mivel sok mosolygós kép készült már a kislányról, mindenképp be kell nevezni valamelyikkel.

A három helyezetten kívül egy különdíjast is választott lapunk szerkesztősége. Mi a legaranyosabbnak Dévényi Olivért találtuk. Mint kiderült, szülei nemcsak őt, hanem testvérét is nevezték, de örülnek, hogy Olivér különdíjas lett. A család nagyon készül már az ünnepekre, ez lesz a gyerekek első karácsonya. Külön öröm, hogy így eggyel több ajándék kerülhet a fa alá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!