Hírek

2016.04.22. 09:37

Lángol az egykori Brenner-villa Szombathelyen! – Leomlott a fél tető (videóval, galériával frissítve)

Hatalmas lánggal ég az egykori kaszinó épülete a Brenner-parkban Szombathelyen.

Cseszkó Tamás

A tetőből tűz és füst árad, ellepi a környéket, a fél tető pedig cikkünk írása közben omlott le. Az épület mellett ingyen lehet parkolni, sokan álltak ott, és így most az autók is veszélyben voltak. A Kanizsai Dorottya Gimnázium tanárai éppen ezekben a percekben szaladtak járműveikhez.

A helyszínen mentőautó, három tűzoltóautó, a katasztrófavédelem egy járműve és egy rendőri egység van. Jelenleg tömlővel oltják az épületet. Cikkünket folyamatosan frissítjük!

Mint megtudtuk, pénteken délelőtt sziréna rázta fel a Gayer-park környékén élőket: a tűzoltók az egykori Casino épülethez jöttek oltani.

A helyszínen elsőre úgy tűnik, a tetőszerkezet kapott lángra. A szombathelyi tűzoltók nagy erőkkel végzik az oltást. A környéket a rendőrök lezárták, érdemes kerülőutat választani.

A füst olyan magasra csap a kaszinótűzben, hogy a város egy távolabbi részén, a pláza környékéről is látni lehet (képünkön).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!