Hírek

2016.06.09. 10:41

Ezek a gyerekek még visszajönnek a macikhoz!

Bük - Sok-sok plüssmackó és apró ajándék várta a gyerekeket ma Bükön: gondoskodásra szoruló gyerekek és helyi óvodások is ellátogattak az ingyenesen látogatható házba.

Simán Klára

A helyben Maci bácsiként Bíró Norbert óriási gyűjteményét mi is bemutattuk: https://www.vaol.hu/hirek/meg-soha-nem-lattunk-ennyi-plussmackot-egy-helyen-maci-bacsinal-jartunk-bukon-1770961" target="_blank" Most a szombathelyi Aranyhíd integrációs központ mintegy harminc diákja érkezett hozzájuk, majd a csepregi óvodások, nagyjából ugyanennyien.

Fotó: Németh Krisztián

Bíró Norbert elmondta, hogy apró ajándékkal, édességgel lepték meg a kis vendégeket - a nevelők pedig jelezték, hogy még visszatérnének a macikhoz más-más csoportokkal is az intézményükből... Maci bácsi azt is elmondta, hogy - szokás szerint - nem csak a kicsik, hanem a felnőttek is szeretettel simogattak meg egy-egy macit a háromezres gyűjteményből.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!