Hírek

2016.06.20. 14:05

Mutatjuk a szombathelyi hármas ikreket - A megyei rendőrfőkapitány és helyettese vizitált a szülészeten

Szombathely - Pesti-Kiss Ármin, Hunor és Zétény június 9-én (az Ikrek havában) születtek a Markusovszky kórházban. 1520, 1480 és 1500 grammal jöttek a világra.

Nagy Ildikó

Mivel édesanyjuk, Pesti Mariann a megyei rendőr-főkapitányság bűnügyi technikai osztályán dolgozott, hétfőn dr. Tiborcz János megyei rendőrfőkapitány és bűnügyi helyettese, dr. Tánczi Tibor is meglátogatták a kórházban. Virággal és ajándékutalvánnyal érkeztek, és mint mondták, a babakocsivásárlásba is besegítenek majd. Ármint, Hunort és Zétényt egyelőre nem hozták lázba az egyenruhások, egy ásítással és kis sírással köszöntötték a vendégeket.

Virágcsokorral és ajándék-utalvánnyal érkezett a szülészeti osztályra hétfőn ebéd után dr. Tiborcz János rendőr dandártábornok, megyei főkapitány és bűnügyi helyettese, dr. Tánczi Tibor ezredes. Kolléganőjüket, a megyei rendőr-főkapitányság bűnügyi technikai osztályán dolgozó Pesti Mariannt köszöntötték, aki június 9-én hármas ikreknek adott életet. A kisfiúk, Pesti-Kiss Ármin, Hunor és Zétény három-négy év múlva minden bizonnyal tátott szájjal nézik majd a szirénázó rendőrautókat, most azonban egy ásítással, no meg egy kis sírással „letudták" a csodálkozást.

Mint azt az anyukától megtudtuk, a hárompetéjű ikrek természetes úton fogantak meg, így aztán volt nagy csodálkozás, amikor a várandóssága hetedik hetében lévő kismama az ultrahangvizsgálaton megtudta, hogy nem egy, nem is kettő, hanem három élet dobog a szíve alatt. A várandósság heteit január elejétől fekve töltötte ugyan, de jól viselte a kismama, aki már nagyon várja, hogy a fiúk mindegyike alatt 2300 grammot mutasson a mérleg, és hazamehessenek. Mariann és férje egy lift nélküli ház negyedik emeleti lakásában kezdték közös életüket, aztán amikor kiderült, hogy hármas ikreik lesznek, egy liftes épületben lévő, nagyobb önkormányzati bérlakást kaptak. Az apuka, Csaba már készíti a gyerekszobát. Segítségük is lesz, a Győrben és Fertődön élő nagymamák ugyanis már nyugdíjasok, így örömmel jönnek segíteni.

Dr. Tiborcz János egyébként nem most  köszöntött először hármas ikreket Szombathelyen: 2004-ben belügyminisztériumi helyettes államtitkárként a jelenlegi bűnügyi osztályvezető-helyettes, Prácser Gábor hármas lányikreihez gratulált.

És hogy Mariannék vállalnának-e még gyermeket? Nos, a fiatal kismama mosolyogva azt mondta, ha valaki garantálná, hogy csak egy lesz és egészen biztosan kislány, akkor örömmel állna elébe...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!