Hírek

2016.07.21. 17:30

Júniusi sikeres tudósítónk

Szombathely - Június hónapban civil tudósítóink közül a borgátai Gőcze Zsanett érte el a legmagasabb kattintásszámot. Ennek megfelelően ő vehette át a tízezer forint jutalmat Mehlhoffer Tamástól, lapunk digitális főszerkesztőjétől.

Tersztyánszky Krisztina

Zsanett 2014. óta Borgáta község polgármestere. Szeret nyitott szemmel járni, kommunikálni az emberekkel, jó kapcsolatot ápol polgármester kollégáival. Talán ennek is köszönhető, hogy könnyen rátalál az érdekes, publikációra érdemes témákra.

Mehlhoffer Tamás jelképesen átadta a díjat Gőcze Zsanettnek. Fotó: Tersztyánszky Krisztina

- Szeretném a Kemenesaljai kistérséget jobban előtérbe helyezni - mondta. - Szívemhez nőtt ez a vidék, a családom itt él generációk óta. Mielőtt civil tudósító lettem, nem voltak írással kapcsolatos tapasztalataim, a munkámban is inkább a reál beállítottság érvényesül. Olvasni viszont nagyon szeretek. Érdekes módon mióta kislányom, Csenge megszületett, fogékonyabb lettem a humán dolgok iránt - tette hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!