Hírek

2016.08.05. 05:27

Halálos baleset: kisteherautóval ütközött egy motoros Káldnál (frissítve)

Motorossal ütközött egy kisteherautó a 84-es főút káldi szakaszán pénteken reggel.

Simon István

Az ütközés következtében kigyulladt a motor, amit a sárvári hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltottak el. A motoros életét vesztette a balesetben, a kisteherautó három utasából ketten könnyű sérüléseket szenvedtek, a mentők már a helyszínen vannak.

A mentés idejére lezárták a főút érintett szakaszát, a forgalmat a település útjaira terelik.

Fotó: Simon István

A police.hu információi szerint egy kisteherautó és egy motorkerékpár ütközött a 84-es számú főútvonal 51-es kilométerszelvényénél, Káld térségében 2016. augusztus 5-én 6 óra 52 perc körül. A baleset következtében a motort vezető 46 éves ajkai férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A helyszínelés idejére a balesettel érintett útszakaszon teljes útlezárásra kell számítani. A rendőrök a forgalmat mindkét irányból Káld belterülete felé terelik.

Munkatársunk friss információi szerint Sárvár irányába tartott egy motoros pénteken kora reggel, amikor eddig ismeretlen okból a záróvonalat átlépve, előzni tilos táblánál a szembejövő sávba tért át, ahol egy szabályosan közlekedő kisteherautóval ütközött. A motoros azonnal szörnyethalt, a helyszínen lévők sem tudtak már segíteni neki.

A vétlen sofőr elmondta, hogy a motor nagy sebességgel jött, és kigyulladt az ütközés után. Jelenleg teljes útzár van.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!