Hírek

2016.08.28. 12:24

Így bombázták szét a szultán duhajkodását a katonák a karneválon

A háremhölgyek éppen a szultánt és a közönséget szórakoztatták szombaton délután, amikor hirtelen megjelentek a Savaria Legio katonái. Nem véletlenül jártak arra, a császár utasítására jöttek az adót behajtani.

Vadas Krisztina

Szultániában hatalmas buli volt szombaton délután. A szultán éppen háremhölgyei körében mulatott, ám jókedve nem tartott sokáig. A legionáriusok gyorsan véget vetettek a szórakozásnak. A szultán elfelejtette megfizetni az adót, így - római pénz híján - háremhölgyeivel fizetett a katonáknak. Persze, a biztonság kedvéért őt is elvitték a császár elé. A hölgyek útközben megpróbáltak kiszabadulni és elszökni a katonák fogságából, sajnos kevés sikerrel.

Fotó: Szendi Péter


A katonák a vendégeket sem kímélték, rajtuk is behajtották az adóhátralékokat. Itt már természetesen a mai pénzt is elfogadták, hiszen az összegyűjtött összeget fogyatékkal élő gyermekekkel foglalkozó szervezeteknek ajánlják fel. Ugye, hogy annyira nem is szőrös szívűek ezek a katonák!?


Egy kis kulisszatitok:
A háremrablás évek óta az egyik leglátogatottabb programja Szultániának. Bangó Mária Mira, a háremhölgyek vezetője, a helyszín szervezője elárulta, hogy nagyon jó kapcsolatot ápolnak a Savaria Legioval. A háremrablás azonban sosem előre megrendezett, csak annyit tudnak a hölgyek, hogy mikor jönnek a katonák. Ami ezután következik, mind-mind spontán játék.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!