Hírek

2016.08.16. 09:22

Mutatjuk, hol lesz forgalomkorlátozás augusztus 19-én és 20-án a megyében!

Körmenden már augusztus 19-én délután kell útlezárásokra számítani. Szombathelyen délelőtt, Sárváron délután lesz egy-egy óráig forgalomkorlátozás.

Budai Dávid

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság honlapján hozta nyilvánosságra, hogy az augusztus 20-ai rendezvények miatt hol kell készülni forgalomkorlátozásokra.

Körmenden augusztus 19-én 17 óra 30 perctől 22 óráig időszakosan lezárják a Szabadság teret és a Dr. Batthyány utcát, így a régi Rába-hídon sem lehet majd áthajtani ebben az időszakban.

Szombathelyen augusztus 20-án 9 óra 50 perctől 11 óráig a Szent István-szobornál tartandó megemlékezés idejére időszakosan lezárják a Brenner Tóbiás körútnak a Nárai utca és a Gagarin utca közötti szakaszát.

Sárváron augusztus 20-án 17 órától 18 óráig időszakosan lezárják a Batthyány utcának a Hunyadi János utca és a Várkerület utca közötti szakaszát.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket és az üzemeltetőket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!