Hírek

2016.08.28. 15:24

Szombathelyi lesz Danics Dóra – A Vas Népe standjánál járt a népszerű énekesnő

Szombathely – Néhány hét, és megjelenik Danics Dóra lemeze. A népszerű énekesnő karneválozásról, szombathelyiségről is mesélt.

Bakos Ágnes

Óriási flashmobot és egy valódi lánykérést láthattak a Fő térre kilátogatók vasárnap délután. A meglepetés nem a véletlen műve volt: Danics Dóra és Gáspár Eszter esküvőszervezői munkáját hivatott népszerűsíteni, ahogy a Nagy nap című daluk is.

Fotó: Szendi Péter

A énekesnők a karneválon mutatták be először élőben az új dalukat. A premier után járt a Vas Népe standjánál Danics Dóra. Annyit árult el a flashmobról, hogy a színpadi lánykérést is ők maguk szervezték.

Fotó: Szendi Péter

A karneválból sajnos jóformán csak ennyire tudta kivenni a részét az énekesnő, ugyanis pénteken és szombaton este fellépése volt az ország más tájain, most pedig a családjával tölti az időt.

– Ez a második karnevál, amin itt vagyok. Az édesapám tíz éve költözött Szombathelyre, akkor jártam először. De most már egyre többet vagyok itt, sőt, lehet, hogy szombathelyi leszek – árulta el Danics Dóra.

Fotó: Szendi Péter

Az biztos, hogy a rengeteg fellépés gyakran elszólítja majd Szombathelyről, hiszen nemsokára megjelenik a lemeze.

Fotó: Szendi Péter

– Éppen most kaptam meg, hogy milyen lesz a borító, szóval már tényleg csak néhány hét a megjelenésig – mondta izgatottan. És sietett is vissza a családjához, de néhány „címlapfotóra” még volt ideje a Vas Népe-standnál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!