Hírek

2016.08.05. 16:12

Vármeeting: a rocktól és a motorok dübörgésétől hangos a Nádasdy-vár

Sárvár - A 15. Vármeeting zajlik a sárvári Nádasdy-várban. Az ódon falak a rocktól és a motorok dübörgésétől hangosak, de mint tudjuk, a rock zene hangosan, a sör meg hidegen jó.

Turbók Attila

A 15. évre mindenkinek bebizonyosodott az, hogy jól ötvözhető a történelem a motorokkal- E – Sárváron semmiképpen sem meglepő – mondatot Král Csaba, a helyi motorosklub vezetője és a 15. Vármeeting szervezője osztotta meg a vaol.hu olvasóival. Mint mondta, kezdetben óvatosan fogadták egy motorostalálkozó ötletét a sárváriak és a hatóságok, ám napjainkra nemzetközivé nőtte ki magát a rendezvény. – Annyira, hogy éppen most ausztrál vendégeket is várunk – mondta Král Csaba.

A kezdetekkor 500 résztvevővel induló motoros buli mára 1500 vendéggel büszkélkedhet. A Nádasdy-vár sokat megélt falai közt színes sátrak állnak, a kétkerekű technikák szerelmesei pedig szebbnél szebb motorokban gyönyörködhetnek. Háttérben rockkoncert szól, a sátor alatt pedig békésen sörözgető, csak kinézetre morcos motorosok beszélgetnek. Igazi „együttlevős-bulizós” hangulat van. – Mára a sárváriak is sűrűn látogatnak bennünket és a koncerteket, idén egy kicsit „finomhangoltuk” a repertoárt, a rock mellett populárisabb hangzásokkal – mondta nevetve Král Csaba.

A koncertek mellett nem feledkeznek meg a látványról sem, motoros felvonulás, technikai bemutatók várják a kétkerekűek iránt érdeklődőket.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!