Hírek

2016.10.03. 05:40

Egy férfi fulladt a Gyöngyösbe (Frissítve!)

Egy fiatalember holttestét találták meg vasárnap délután a Gyöngyös patak medrében, a patak kaszinó mögötti részén.

Nagy Ildikó

Úgy tudjuk, a rendőrség közigazgatási eljárásban vizsgálja, hogyan kerülhetett a Gyöngyösbe a fiatalember. Az ugyanis már az elsődleges halottvizsgálat során kiderült, hogy a férfi halálát fulladás okozta, így az idegenkezűséget egyértelműen kizárták. Arra a kérdésre, hogy mi történhetett, az igazságügyi boncolás adhat majd választ..

Fotó: Turbók Attila

A környékbeli lakók nem sok információt tudtak hozzátenni a fentiekhez. Egyikük azonban megjegyezte: a környék meglehetősen „népszerű” helyszíne a hasonló, fulladásos haláleseteknek: az utóbbi időben ez a férfi volt a harmadik "áldozat" a Gyöngyösnek ezen a szakaszán.

Fotó: Turbók Attila

Hogy a fulladást mi okozta, arra csak feltételezéseik vannak a szomszédos utca lakóinak is, egyikük megjegyezte: ki kell menni az érintett partszakaszra, és ötletadó látványban lesz részünk. Ezt meg is tettük: a földön heverő sörösdobozok egyhangúságát néhány borosüveg töri meg.

Fotó: Turbók Attila

A patakparton találtunk egészen „lakályos” rögtönzött tábort is, farmernadrággal, pulóverrel és sörösdobozzal súlyosbítva, itt vélhetően nemrég még valaki megérdemelt álmát aludta. A Gyöngyös ezen a szakaszon nem túl mély, a sodrása viszont meglehetősen erős. A környék lakóházait kerítés védi, egy-két helyen kamerára figyelmeztetnek a feliratok.

Fotó: Turbók Attila

Az udvaron gyermekeiket sétáltató anyukák azonban vélhetően nem nézik a kamerák felvételeit, mert információval nem tudtak szolgálni. Így  egyelőre maradnak a találgatások a 30 éves férfi ügyében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!