Hírek

2016.10.04. 19:35

Megalakult a csepregi testület

Hatékony volt az újonnan választott csepregi képviselő-testület első ülése, amelyet a helyi zeneiskolában tartottak kedden délután. Vlasich Krisztián, a város 71 százalékos arányban újraválasztott polgármestere köszönetet mondott a helyi polgároknak, amiért igent mondtak a város fejlesztésére.

 


A megválasztott képviselő-testület. Varga Dániel, Szarka Anikó, Horváth Zoltán, Vlasich Krisztián, Hárominé Orbán Erika, Orbán Imre és Horváth Gábor. A cél a konstruktivitás Fotó: Ohr Tibor

- Képviselőtársaimmal azon fogunk dolgozni, hogy megszolgáljuk a belénk helyezett bizalmat - húzta alá a városvezető. Az ülésen összesen tizenhét napirendi pontot tárgyalt meg a testület. Az ünnepélyes eskütételt és az okmányok aláírását követően kezdődhetett az érdemi munka, számos személyi kérdésben döntöttek. Megválasztották a város alpolgármesterét és a két új bizottság elnökét, majd a különböző önkormányzati társulásokba delegáltak tagokat.

 

Vlasich Krisztián polgármesteri programot is hirdetett, mint mondta, továbbra is a város fejlődése a cél. Hangsúlyozta, nagy esély van arra, hogy a következő időszakban tovább épüljön a település. A testületi ülésen felszólalt Ágh Ernőné, a Vas Megyei Kormányhivatal főigazgatója is, aki beszédében úgy fogalmazott, a kampány véget ért, az igazi út azonban csak most kezdődik. - A mandátumlevél egy útlevél szimbóluma is lehetne. Azt a három szót üzeni, amit Lincoln is mondott az idehaza is előszeretettel idézett egyik beszédében: A népből, a néppel, a népért! Vagyis az emberektől kapott felhatalmazással, az emberekkel együtt, az emberek érdekében kell tenni a következő években itt Csepregen is - hangsúlyozta a főigazgató. Arra kérte a képviselőket: munkájukat úgy végezzék, hogy közben jó és maradandó dolgokat alkossanak. - Gratulálok a megválasztott polgármesternek, hiszen a hetven százalék feletti támogatás minden eddiginél komolyabb legitimitást és felhatalmazást jelent - hangzott el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!