Hírek

2016.12.12. 19:20

Százezer forint a szombathelyi biciklisektől

Vasárnapig várjuk a Novák-fiúknak szánt adományaikat

Nagy Ildikó

A Szombathelyi Biciklisek Klubja is csatlakozott akciónkhoz: 100 ezer forinttal támogatják Novák Donátot és édesapját, Tamást.

Az országúti kerékpárosokból álló csapat tagjai hétvégenként az uszodától indulnak a közös edzésekre. Korábban Novák Donát édesapja, Tamás is gyakran velük tartott - nem csak tekert, de ha kellett, a bringákat is szervizelte, javítgatta. A klub tagjait megdöbbentette a hír, hogy Tamás egy közlekedési balesetben elveszítette élettársát, és egyedül maradt sérült kisfiukkal, Donáttal. Azonnal eldöntötték, hogy segítenek. Múlt szombati évzáró összejövetelükön 100 ezer forintot adtak össze, amelyet hétfőn be is fizettek a Vas Népe MKB-nál vezetett adományszámlájára.

Fotó: Szombathelyi Biciklisek Klubja

- Tisztában vagyunk azzal, hogy a pénzzel nem tudjuk megváltoztatni a megváltozhatatlant, de szerettük volna, hogy Tamás érezze: ebben a nehéz helyzetben is gondolunk rá - mondta Kívés István a kerékpáros sporttársak nevében. Önök is segíthetnek: a Vas Népe adományszámlájára vasárnap estig várjuk felajánlásaikat. Az olvasóink segítségével össszegyűlt pénzt december 22-én adjuk át Novák Tamáséknak.

MKB-SZÁMLASZÁM: 10300002-10583135-49020102

KÖZLEMÉNY: ADOMÁNY

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!