Hírek

2016.12.20. 11:37

Takarók a tökházba – Nagymamák vittek ajándékot a Donászy Magda Óvodába

Buchwald Antalné, a Foltmix Foltvarró Csoport vezetője és tagtársa, Horváth Endréné érkezett vendégségbe a szombathelyi Donászy Magda Óvoda Méhecske csoportjába kedden délelőtt.

Nagy Ildikó

Mindkét asszony jól ismeri az ovit: ide jártak, illetve járnak az unokáik. Ezért aztán nem is kell azon csodálkozni, hogy a Méhecske csoport szobája olyan, mint egy tarka mesével kibélelt, puha kuckó: az ügyes kezű nagyik hozták már faliképet, adventi díszeket, és a tökház függönyét is ők varrták.

A méhecskéknek ugyanis tökházikójuk is van: a  csoport egyik óvodapedagógusától, Kövér Gáborné Ildi nénitől tudjuk, hogy ebéd után az a gyerek aludhat ott, aki a legjobb, legügyesebb volt aznap. Ebbe a tökházba varrtak most takarókat a nagymamák – egyet a lányoknak és egyet a fiúknak. Volt is tülekedés a tökházikónál, fényképezés közben pedig kiderült: sok jó gyerek kis helyen is elfér.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!