Hírek

2017.02.10. 11:05

A Vas megyei Dénes Károly lett a 2016-os év tisztje

Évértékelő, feladatszabó értekezletet tartott február 9-én a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság, melyet elismerések átadása követett, a tavalyi évben kiemelkedő teljesítményt nyújtó kollégákat díjazták. Az év tisztje elismerést ügyeletesi feladatokat ellátó kategóriában Vas megyéből Dénes Károly tűzoltó őrnagy, megyei főügyeleti osztályvezető kapta.

Az ünnepélyes évértékelő értekezlet keretében Dr. Góra Zoltán tű. vezérőrnagy, országos katasztrófavédelmi főigazgató a 2016-ban a szakmai feladatok végrehajtásában kiemelkedő, és magas színvonalon nyújtott teljesítménye elismeréseként az év tisztje címet adományozta Dénes Károly tűzoltó őrnagynak, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei főügyeleti osztályvezetőjének.

Dénes Károly a BM TPVI tűzoltószakmunkás képző elvégzése után a Berzsenyi Dániel Főiskolán szerzett diplomát, majd a Katasztrófavédelmi Oktatási Központ katasztrófa- és tűzvédelmi szervező szakát is elvégezte - olvasható a Katasztrófavédelem oldalán.

1989-től a Sárvári Hivatásos Tűzoltó-parancsnokságnál beosztott tűzoltóként, 1992-től beosztott gépjárművezetőként, 1995-től beosztott különleges szerkezelőként teljesített szolgálatot. Az őrnagy 2000-től töltött be a tűzöltő-parancsnokságon szolgálatparancsnok beosztást.

Fotó: Tobak Ferenc - RSOE

2008-tól a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságon megyei ügyeletesként teljesített hivatásos szolgálatot, majd 2012-től tölti be a megyei főügyeleti osztályvezető beosztást.

Az irányítása alá tartozó szakterület munkáját kiemelkedő szakmaiság, elhivatottság és precízitás jellemzi.

Elismeréséhez gratulálunk, további munkájához jó egészséget kívánunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!