Hírek

2017.02.15. 19:32

Célegyenesben a vasi fejlesztések

Másfél éves előkészítő munkát követően célegyenesbe értek a vasi fejlesztési projektek.

cst

Ágh Péter országgyűlési képviselő és dr. Kondora Bálint, a Vas Megyei Közgyűlés alelnöke beszéltek lapunknak arról, hogy nemsokára megszületnek a döntések a térséget érintő fejlesztésekről. Kondora Bálint hangsúlyozta, a központi források számos területen biztosítanak a településeknek előrejutási lehetőséget, többek között a környezetvédelem és a gazdasági infrastruktúrafejlesztés is jelentős támogatásokat kap, de nem szabad elfeledkezni a családok, gyermekek mindennapi életét megkönnyítő beruházások fontosságáról sem, hiszen több óvoda és egészségügyi rendelő is megújulhat a projekteknek köszönhetően. - Másfél év előkészítő munkája érik most be, bízunk a sikerben - mondta az alelnök.

Ágh Péter szerint az elmúlt időszakban nagyon komoly szakmai összefogás jött létre annak érdekében, hogy Vas megye sikerrel tudjon megfelelni a fejlesztéspolitika aktuális kihívásainak. - Köszönet jár az eddigi munkáért a megyei és települési önkormányzatoknak, akik minden tudásukkal azon vannak, hogy ki tudják használni a megnyíló lehetőségeket - mondta Ágh Péter, hozzátéve, hogy bízik abban: a források révén minél több település tud még egy lépést tenni annak érdekében, hogy előrébb jussanak, és újabb helyi álmok tudjanak megvalósulni. - Sok még azonban a feladat, így dolgoznunk kell tovább - húzta alá Ágh Péter, a Miniszterelnökség Vas megyei fejlesztésekért felelős miniszteri biztosa.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!