Hírek

2017.03.26. 19:35

A rezsicsökkentés védelmében - Lakossági fórumot tartott Németh Szilárd Szombathelyen

Szombathely - A Herényiek Házában tartott lakossági fórumot Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke pénteken.

Cseszkó Tamás

A Herényiek Házában Koczka Tibor, Szombathely alpolgármestere, a körzet önkormányzati képviselője köszöntötte a hallgatóságot. Kiemelte, hogy a választókörzet az országos átlaghoz képest is igencsak sikeresen teljesített az októberi népszavazáson, ahol a választók majdnem hatvan százaléka nyilvánított véleményt.

Fotó: Cseszkó Tamás

Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke a rezsicsökkentés védelmére hívta fel a figyelmet, mint mondta, ez a téma is része annak az öt kérdésnek, mellyel kapcsolatban a közeljövőben nemzeti konzultációt szerveznek. Az alelnök hangsúlyozta: ezekben a kérdésekben Brüsszel és a nemzeti érdekekkel szemben álló hazai erők részéről támadásokra kell számítani, ezek egyike a rezsicsökkentés.

Mint mondta, a kormány eddig is bizonyította, hogy felelősen tud fellépni az illegális migráció megállításában, ahogy az adócsökkentés, a foglalkoztatásnövelés és a rezsicsökkentés politikáját is sikerre tudják vinni.

Emlékeztetett: a szocialista kormány alatt folyamatosan emelkedtek az energiaárak, míg a Fidesz-KDNP kormány 2010 óta csökkentette a terheket, kimentette csapdahelyzetükből a devizaadósokat és átvállalta az önkormányzatok adósságát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!