Hírek

2017.03.29. 07:04

Szállodai csalók ellen emeltek vádat

Szombathely, Sárvár – Egy nő egyhetes pihenést „felejtett el” kifizetni Szombathelyen, egy család pedig háromnapos szállodai tartózkodást nem rendezett Sárváron. A két ügyben összesen több mint 400 ezer forint a kár.

Bakos Ágnes

Tavaly november közepén vett ki szobát a nő az egyik szombathelyi szállodában, aztán fizetés nélkül távozott – tájékoztatott Vassné dr. Szele Adrienn, a Vas Megyei Főügyészség sajtószóvivője. A nyomozás kiderítette, hogy a nőnek már a szobafoglaláskor sem állt szándékában fizetni, sőt, pénze sem lett volna rá. Összesen 190 ezer forint kárt okozott.

Sárváron 270 ezer forintos számlát hagyott rendezetlenül egy egész család. A vádlott egy férfi, feltehetően a családfő, aki tavaly szeptemberben vitte a családját három napra az egyik sárvári hotelbe. Hazugsággal távoztak: azt mondták, hogy kirándulni mennek. Aztán nem tértek vissza a hotelbe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!