Hírek

2017.03.20. 19:22

Az újságnak illata, hangulata van

Eger, Celldömölk - A fiatalok is kötődnek lapunkhoz: az egykori sétás diák, a celldömölki Rozmán László immár Egerből, kollégaként figyeli a Vas Népét.

Nagy Ildikó

- Bár ahhoz a korosztályhoz tartozom, amelyik főleg az interneten követi a híreket, elképzelhetetlen számomra, hogy ne vegyem kézbe a nyomtatott lapot, amelynek különös tapintása, illata, sajátos hangulata van - mondja Rozmán László, aki középiskolásként, a Séta program révén került szorosabb kapcsolatba a Vas Népével.

Fotó: Huszár Márk

- A megyétől távol nem adatik meg, hogy naponta végigolvassam szűkebb hazám napilapját, de a Heves Megyei Hírlap újságírójaként és a heol.hu online szerkesztőjeként is követem a vasi történéseket: naponta többször ellátogatok a vaol.hu-ra, ahol főleg a celldömölki híreket figyelem - teszi hozzá.

Ha pedig hazajön, mindig kézbe veszi a Vas Népét, amelyben testvéreiről, a sárvári NB/II-es női kézilabdacsapatot edző Gergőről, valamint az irodalmi és slam poetry esteket tartó Kristófról is gyakran olvashat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!