Hírek

2017.04.01. 18:11

Szombat reggel megtisztult az oladi lakótelep

Már évek óta hagyomány az oladi lakótelepen, hogy az első napsugarak megjelenésével szinte egyidőben útra indulnak az ott élők, hogy együttes erővel tisztítsák meg környezetüket. Az Olad Városrészért Egyesület szombatra szervezte meg az idei tavaszi szemétszedést.

Vadas Krisztina

Bár egy maroknyi ember jött össze a találkozási ponton, ők a legnagyobb lelkesedéssel indultak útnak a lakótelep különböző szegleteibe, hogy tiszta, élhető környezete legyen a többi ott lakónak is.

A kitartáson kívül valóban nem, volt másra szükségük, a felszerelést (zsákok, kesztyű) a Bartók Béla Lakásszövetkezet biztosította a csapatnak. Hegedüs László, az egyesület elnöke a kiserdőt tisztította társával, Pintér Ernővel. Mint mondta, voltak már többen is ezen az akción, de nem csalódott.

Örül, hogy vannak még önkéntesek, akik szívesen segítenek. Kiemelte: amióta működik a közfoglalkoztatás, azóta érezhetően kevesebb a hulladék. A végére csaknem húsz zsák szemét gyűlt össze.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!