Hírek

2017.05.11. 14:44

Hogy lehet így elbánni Szombathely főtere mellett egy kutyával? - Videóval!

Szombathely – Csak reménykedni tudunk benne, hogy nem szándékosan kötözték ki ilyen kíméletlen módon a kutyust, hanem szerencsétlen maga gabalyodott bele a pórázába

Elek Szilveszter

A Fő tértől alig pár méterre, a szintén forgalmas Bejczy István utcában találtunk rá a erre a szomorú kutyusra, akinek a póráza olyan szorosan volt hozzákötve az oszlophoz, hogy szegény eb még a fejét is csak nehézkesen tudta felemelni.

Fotó: Elek Szilveszter

Az csupán a ráadás, hogy napsütötte térkövön csücsült a kutyus – bár a Nap azért még nem tűz olyan erősen, de csak egy pillanat erejéig képzeljük magunkat a helyébe! Persze mi őszintén reméljük, hogy nem a gazdája kötötte ki így a kutyát, hanem az eb annyira szeretett volna utána eredni, hogy a nagy sürgés-forgás közepette belekeveredett a pórázba.

Videó: Elek Szilveszter

Ha Ön is lát olyat Vas megyében, ami felháborítja, elszomorítja vagy éppen jókedvre deríti, esetleg jó példának szánja, küldje el videóját a [email protected] címre!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!