Hírek

2017.08.01. 18:02

Garantált a színvonalas ellátás

CELLDÖMÖLK - A népjóléti szolgálat konyhájáról étkeznek újra a kórház betegei, a színvonalas ellátás a betegek számára a jövőben is biztosított lesz.

Gyuricza Imre

Az elmúlt napokban írtak alá megállapodást a Markusovszky Egyetemi Oktatókórház és a Celldömölki Népjóléti Szolgálat között, amely szerint a szolgálat - megújított feltételekkel - biztosítja a Kemenesaljai Egyesített Kórház betegeinek étkeztetését. Az ellátás a kórház területén üzemeltetett konyha révén történik, és kibővül az Intaházán ellátott betegek étkeztetésével. Fehér László polgármester elmondta, hogy az intézmény a szociális ellátottakon kívül évtizedekig főzött a kórházi betegek számára is. Az elmúlt években azonban a kórház fenntartója váltásként más módon oldotta meg a betegek és a dolgozók étkeztetését. Most visszatérnek az eredeti verzióhoz. A városvezető szerint mind a szociális ellátottak, mind a betegek számára nagyon fontos a színvonalas minőségű, tápláló és ízletes ételekhez való hozzájutás, amit a népjóléti szolgálat a korábban megszokott magas színvonalon biztosít.

Fehér László polgármester, Sulyok Krisztina, a népjóléti szolgálat igazgatója, a kórház részéről prof. dr. Nagy Lajos főigazgató és Csuka Lajosné gazdasági igazgató írta alá a szerződést Fotó: Gyuricza Imre

Prof. dr. Nagy Lajos fő-igazgató kitért a Markusovszky kórház és Celldömölk hosszú ideje meglévő jó kapcsolatára. A betegek és a dolgozók étkeztetését szolgáló mostani megállapodás biztos alapokra helyezi ezt a tevékenységet. A jövőben nem fordulhatnak elő a korábbi gondok, és nem lesznek a kórház részéről kiegyenlítetlen számlák, biztos alapokon nyugszik majd az étkeztetés Celldömölkön. Mindennek alapja egy olyan stratégiai együttműködés a Markusovszky kórház és Celldömölk önkormányzata között, amelynek egyik fontos eleme a betegek élelmezésének hosszú távú, magas színvonalú ellátása.

Mindkét fél elégedettségét fejezte ki, megemlítve azt a tényt, hogy a szerződés létrejöttét hosszas, de eredményes tárgyalások előzték meg. Ennek célja a betegek és a dolgozók hosszú távon történő ellátása volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!