Hírek

2017.08.08. 16:26

Nevezőket várnak a sárvári fotópályázatra

SÁRVÁR - A Sárvári Média az elmúlt évek sikeres pályázatai és kiállításai után ebben az évben is meghirdette a „Sárvár – Kristálytiszta Élmény 2017” fotópályázatát.

Pajor András

A pályázat célja, hogy az elkészült képek révén még többen megismerkedhessenek a város kulturális örökségeivel, természeti adottságaival, történelmi hagyományaival, rendezvényeivel, fesztiváljaival és a gyógyhellyel, amely évente sok százezer látogató pihenését, kikapcsolódását, gyógyulását segíti. – A pályázatra érkeztek nevezések az elmúlt években az itt nyaralóktól is, de a legjobb képek nagy része helyi alkotóktól születik – szólt a fotópályázatról Máhr Tivadar, Sárvár alpolgármestere, a zsűri elnöke. Az augusztus 25-ig tartó megmérettetésen külön díjazzák majd a legjobb alkotást, és három kategóriában (élmény, fesztivál és tradíció) is elismeréseket adnak ki, továbbá a város nagy szállodái által felajánlott különdíjak is gazdára találnak. Egy pályázó maximálisan öt művel nevezhet, az öt kép lehet sorozat is. A beküldött fotók felkerülnek a sárvári Nádasdy Ferenc Múzeum által működtetett digitális helytörténeti gyűjteménybe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!