Hírek

2017.09.07. 18:55

A Vas Népe kuponjaival kedvezményesen szerezheti be az ősz minden kellékét hétvégén a Family Centerben

SZOMBATHELY A hűvös, esős őszi napok sokakat sarkallnak arra, hogy hétvégente egy bögre forró teával és egy jó könyvvel bekuckózzanak a puha, meleg takaró alá - persze valami szuperkényelmes viseletben. Minden szükséges kellék megvan hozzá? Nincs? Akkor szerezze be hétvégén a Vas Népe és az Atrium Family Center közös bevásárlónapjain!

Vadas Krisztina

Kopog az eső az ablakon, fúj a szél, vagy csak egyszerűen a borongós, őszi időjárás készteti arra, hogy inkább bezárkózzon a szobájába a világ elől? A sorozatokat a tévében már elölről hátra fújjuk, nincs bennük semmi izgalom. Az untig ismételt filmek szintén nem hangzanak túl csábítóan. Mit tegyünk akkor unalom-űzésként? Vegyünk a kezünkbe egy jó könyvet, és merüljünk el a képzelet világában! De mielőtt ez megtörténne, most hétvégén még merészkedjen ki egy kicsit a külvilágba. A Líra könyvesboltban ugyanis szeptember 9-10-én 15 százalékkal olcsóbban szerezhetjük be az olvasmányokat. Mutatunk néhány szuper magyar könyvet, amelyet nem érdemes kihagyni.

A kávézóban akár már vásárlás után elkezdhetünk olvasgatni

Vegyük például Grecsó Krisztián legújabb kötetét, a Harminc év napsütést. Ezt leginkább 25 feletti olvasóinknak ajánljuk, de a kicsit fiatalabbak is találhatnak benne örömet. Az író ugyanis történeteivel a legszemélyesebb emlékeinket idézi fel: a nagymamákkal töltött nyarakat, a zűrzavaros karácsonyestéket, az önálló élet első bizonytalan lépéseit, a hosszú szerelmi vágyakozásokat és a rövid találkozásokat. Grecsó bevezeti az olvasót a falu és város közötti kulturális váltásokba - a történetek egyszerre komikusak és drámaiak. Ez a könyv tökéletes választás lehet azoknak, akik szeretnek elmerülni az emlékek tengerében.

Ha teljes mértékben szeretnénk elrugaszkodni a valóságtól, és képzeletben fel-építeni egy teljesen új világot, akkor a szombathelyi írónő, Mira Sabo Birtoklás trilógiájának második kötetét, az Amíg kijutunk a fényre című regényt ajánljuk - leginkább hölgy olvasóinknak. Ebben a könyvben minden adott az élet-halál harchoz, melyet az izgatóan sármos, gátlástalanul hatalommániás, vad és féktelen milliárdos, Tamássy Áron szít. A férfi mindent a kezében tart, legfőképp gyönyörű feleségét, Szófiát. Ebben a regényben minden van, ami a mai, modern olvasók figyelmét leköti: erotika, harc, szenvedély, fájdalom, izgalom - igazi "alig tudom letenni " típusú olvasmány.

A Lírában számos újdonság és klasszikus közül választhatunk, hétvégén kedvezményesen Fotók: Nagy Jácint

A férfiaknak is van egy remek tippünk: megjelent a Jack Reacher-krimisorozat legújabb kötete, Elveszett holnap címmel. Lee Child tollából ismét egy izgalmas regény született. Jack Reacher, a világutazó volt katona a mai napig nem felejtette el a kiképzés során szinte a vérévé vált harci technikákat. Minden rezdülésre felfigyel, a szeme sarkából nézi a körülötte állókat, agya pedig rögzít minden olyan apró mozzanatot, amely elüt az átlagostól - az ő korántsem átlagos mindennapjait mutatja be a krimisorozat, amelynek régóta várt legújabb részében titkos kapcsolatok, terrorista merényletek, emberrablás bonyolítja tovább a cselekményt.

 

BLA BLA

budmil

CCC

Coffeeshop Company

C&A

dm

Family Ékszer

FAVE

Gala-Sport

Hervis

Humanic

Líra könyváruház

Mr. Big

Mr. Kebab

Orsay

PLAYERSROOM

Retro Optika

STAGE

STYL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!