Hírek

2015.05.11. 12:11

A helyszínről jelentkezünk: Továbbra is keresik a Jánosházáról eltűnt férfit

Semmi hír Kocsi Lászlóról. A hatvanéves férfi kilenc napja, május 2-án tűnt el Jánosházáról.

Bakos Ágnes

A rendőrség, a helyi polgárőrség és civil segítők is nagy erőkkel kutatták át Jánosháza környékét, valamint Keléd, Nemeskeresztúr, Kissomlyó, Káld és Köcsk térségét, ahol a családtagok laknak vagy laktak régebben.

Kocsi László május 2-án, szombaton kora délután gyalog ment el jánosházi otthonából. Barna bőrkabátot, barna bőrcipőt és egy királykék szabadidő együttest viselt.

Fotó: Szendi Péter

Sem személyes iratot, sem telefont nem vitt magával.

A család elmondása szerint nem beteg az eltűnt férfi, tetterős. Szerintük buszra is szállhatott, és akár az ország másik végébe is elutazhatott már - csak találgatnak, hiszen nem tudják, mennyi pénzt vitt magával. Szereti járni a környékbeli erdőt, de csak egy-egy napot kirándult eddig, éjszakákra soha nem maradt el.

A legnagyobb közösségi oldalon már több mint 230 megosztásnál tart a lánya felhívása. Sokan hívják őket azóta, de érdemi információt még nem kaptak a családtagok.

A rendőrség egyelőre nem adott ki közleményt a férfi keresésével kapcsolatban.

Az elmúlt napokban több mentőcsapat is jelentkezett szerte az országból, hogy segít átfésülni a környéket. A családtól úgy tudjuk: Szombathelyről a Borostyánkő Mentőcsoport is beszáll a kutatásba a héten.

Kapcsolódó cikk:

Apu, várunk haza! - Eltűnt egy 60 éves jánosházi férfi

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!