Hírek

2010.11.23. 14:15

Húszéves az önálló megyei TIT-egyesület

December 2-án emlékezik fennállásának 20. évfordulójára a vasi TIT. Ez idő alatt több ezer rendezvényt szerveztek.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A Vas megyei Tudományos és Ismeretterjesztő Egyesület a legjobbak egyike az országban. Húsz évvel ezelőtt önállósodott, s ezen idő alatt több ezer rendezvényt tudhat magáénak.

A vasi TIT által  rengetegen szereztek képesítést, vagy képezték tovább magukat. Helyi és regionális hagyományokat is teremtettek, élen jártak a nyelvi, a munkaügyi és  civil kapcsolati kérdésekben is. A vasi TIT december 2-án a Hotel Claudiusban ünnepel, ahol elsőként a  Művészeti Szakközépiskola növendékei tisztelegnek előttük. 

A vendégeket Banga Lajos egyesületi elnök köszönti, majd Kovács Ferenc megyei közgyűlési  elnök és Puskás Tivadar, szombathelyi polgármester üdvözlése hangzik el. Ezt követően Balázs Géza egyetemi tanár ad elő, majd Piróth Eszter, a TIT  igazgatója méltatja a vasiakat. 

Húsz év mindennapjai és örömei a címe Wiktora Antal volt igazgató előadásának. Az esten együttműködési megállapodást írnak alá és  kitüntetéseket adnak át az elmúlt időkben végzett, kiváló  munkáért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!