Horoszkópok

2009.09.27. 22:03

Napi horoszkóp

Kellemes tájakon a Bika, anyagi problémák előtt a Szűz, Fortuna figyel a Bakokra, bízhat megérzéseiben a Vízöntő.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Kos  (március 21-április 20.) Ön vállalkozó szellemű és bátor. Nem kerüli a kockázatokat, sok esetben az utolsó cseppig kiaknázza saját erejét. Viszont nem elég kitartó. Ha valami már nem jelent kihívást, elunja.

Bika  (április21-május 20.) A csillagok szerint ön most egy fontos lépés előtt áll. A göröngyös út, amelyen most esetleg járni kénytelen, egy idő után nagyon kellemes tájékra viszi, érdemes kitartania rajta.

Ikrek  (május 21-június 21.) Változtatnia kéne azokon a helyzeteken, amelyekből már elege van. A függőségét akkor tudja megszüntetni, ha a szokásosnál is nagyobb meggyőződéssel vállalja az álláspontját.

Rák  (június 22-július 22.) Igénye van a változatosságra és a változásokra is. Az irányítást örömmel átveszi másoktól, hiszen akkor ön mondhatja meg, hogy mi legyen a következő lépés. A kritikát nem veszi jó néven.

Oroszlán  (július 23-augusztus 23.) Önnek az egzisztenciája legalább olyan fontos, mint a szerelem. Lehet, hogy fontosabb. Most is kétségkívül több energiát fektet a munkájába, mint kedvese szórakoztatásába.

Szűz  (augusztus 24-szeptember 23.) Legyen előrelátó, amikor a jövő havi költségvetését készíti. A következendő hetekben anyagi problémák okozhatnak fejtörést. Ha kedvesével vitájuk volt, ideje kibékülniük egymással.

Mérleg  (szeptember 24-október 23.) A csillagoktól többletenergiát kap, bátran belevághat mindenbe, amihez kedvet érez. Kerülje viszont a meggondolatlan tetteket. Törje a fejét egy hosszabb távú stabilitás megvalósításán.

Skorpió  (október 24-november 22.) Ha egy probléma megoldásához külső segítséget kell igénybe vennie, ne tétovázzon, mert csak rosszabbodik a helyzet. Ön szinte szenved, ha kérnie kell. Ne féljen, nem csökken a tekintélye!

Nyilas  (november 23-december 21.) Az utolsó pillanatig halogatott döntései miatt mindig rosszul jár, mégsem okul belőle. A kapkodás idegeskedést szül, és annak környezete láthatja kárát. Otthon ne a munkájával foglalkozzon.

Bak  (december 22-január 20.) Elsimítja a mások közt támadt konfliktusokat. Jól átlát minden problémát, a sajátját viszont nem akarja észrevenni. Ne keseregjen, ha átmenetileg anyagi gondjai vannak, Fortuna önre is figyel.

Vízöntő  (január 21-február 20.) A Hold a Vízöntőben jár. A megérzései most még a szokásosnál is pontosabbak. Nyugodtan bízhat bennük. Jó helyzetfelismerő képessége révén ügyesen oldja meg a feladatit.

Halak  (február 21-március 20.) Érzelmi élete szenvedélyesnek, és bizony kissé kaotikusnak látszik. Hívatásában sok gondot okozhatnak most önnek azok a munkatársai, akik nem nyíltak és nem mindig őszinték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!