Horoszkópok

2009.10.19. 22:20

Napi horoszkóp

Címkék#horoszkóp

Türelem és kitartás! Ezt üzenik a csillagok ma a Vízöntőknek.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Október 20.

Kos (március 21-április 20.) Hosszú hétvége közeleg. Menjen el kirándulni valahová a szeretteivel. Ma azonban még bontakoztassa ki a kreativitását valamely téren, ugyanis ez a nap az alkotómunkának kedvez.

Bika (április 21-május 20.) Rutinfeladatokkal kell bíbelődnie. Ezek bizonyára nem okoznak különösebb nehézséget, mégis fáradtnak, elgyötörtnek érezheti magát miattuk, mert nincs lehetősége használni a kreativitását.

Ikrek (május 21-június 21.) Most lépten-nyomon tapasztalhatja, hogy kedvelik az emberek. Könnyen megnyer magának bárkit, akit akar. Vannak viszont olyanok, akik nem veszik önt komolyan. Ők azok, akiket kerülnie kell.

Rák (június 22-július 22.) Nyomasztó gondolatai támadhatnak a sorsát illetően. Ne hallgasson rájuk! Inkább eszeljen ki valami különlegeset! Lepjen meg valakit egy igazán szép ajándékkal. Olyannal, amit nem pénzen vett.

Oroszlán (július 23-augusztus 23.) Általában nem vezet jóra, ha kihűlt érzelmeket próbálunk újraéleszteni. Ön mégis ezt teszi, mert meggyőződése, hogy a bajok külső tényezők miatt vannak, és nem önök összeférhetetlenek.

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.) A hétvégén több kellemes meglepetésben lehet része. Még egy titkos, tiltott szerelem is megtalálhatja. Addig is élvezze az élet egyszerű örömeit, és ha teheti, időzzön sokat a szabadban.

Mérleg (szeptember 24-október 23.) Ma ne kössön szerződést, de olyan ígéretet se tegyen, aminek betartása anyagi felelősséggel jár. Nyugodtabb időszak jön. A pihenés jót fog tenni az egészségének és a vonzerejének egyaránt.

Skorpió (október 24-november 22.) Lehet, hogy mostanában új kapcsolatra vágyik, de a régit sem akarja feladni. Ön is tudja, hogy amit szeretne, az lehetetlen. Előbb-utóbb tisztába kell jönnie a saját érzelmeivel.

Nyilas (november 23-december 21.) A körülmények helyes értékelése nem könnyű feladat, mégis késznek kell lennie arra, hogy vágyait adott esetben a rideg tényeknek rendelje alá. Máskülönben ráfizet a könnyelműségére!

Bak (december 22-január 20.) Ha pénzügyi konfliktusa van, tárgyaljon higgadtan és ajánljon kompromisszumot. Semmi értelme a civakodásnak, hiszen a lényeges dolgokban alighanem egyetért a partnereivel.

Vízöntő (január 21-február 20.) A karrierje egyenletesen futhat fölfelé. Sikerének csak önmaga lehet a gátja, például azzal, hogy nem tesz eleget fontos meghívásoknak. Türelem és kitartás! Ezt üzenik a csillagok ma önnek.

Halak (február 21-március 20.) Ma váratlan munkahelyi gondja adódhat, amit ugyan sikerrel old meg, de rámegy az energiája. Így már otthonra nem sok ereje marad, éppen csak annyi, hogy a napi teendőit ellássa.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!