Horoszkópok

2009.10.23. 22:25

Napi horoszkóp

Címkék#horoszkóp

A Bikáknak ideje rendet tenniük az életükben. Az Oroszlánok előtt nehéz, de szerencsés időszak áll.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Október 24.

Kos (március 21-április 20.)
Problémamegoldó képessége ezekben a napokban a szokásosnál is erősebb. Most megtalálhatja az arany középutat a köz- és magánéleti szituációkban egyaránt. Hallgatnak önre!

Bika (április 21-május 20.) A Vénusz azt tanácsolja, hogy ideje van megszabadulni a terhektől, a régi sérelmektől. Tegyen rendet az életében! A bolygóállások időnként radikális változtatásokra késztetnek bennünket.

Ikrek (május 21-június 21.) A bolygók jelzései szerint ön most belefoghat bármibe, lépéseit siker koronázza. Nem ismer lehetetlent, az akadályokat könnyedén veszi, mert elegendő energiával rendelkezik.

Rák (június 22-július 22.) Ha magányosnak érzi magát, akkor olyan rangon aluli viszonyba is képes belemenni, amit később megbánhat. Nagyon meg kell választania a partnerét. A rossz kapcsolatnál még az egyedüllét is jobb.

Oroszlán (július 23-augusztus 23.) A csillagok nehéz, de szerencsés időszakot jeleznek. Az ön lelkiereje a maximumon van. Bárkit rá tud beszélni arra, amire akar. Óvatosan használja e tulajdonságát, mert ön se tévedhetetlen!

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.) A napokban a középpontba kerülhet egy társasági összejövetelen, vagy munkahelyi értekezleten. Próbáljon az önállóságát megőrizve alkalmazkodni a váratlan helyzethez.

Mérleg (szeptember 24-október 23.) Lehet, hogy a munkahelyén mindenki megelégedésére teszi a dolgát, szívügyekben azonban más a helyzet. Ne fusson olyan szekér után, amelyik úgyse veszi fel. Viselkedjen ésszerűen!

Skorpió (október 24-november 22.) A kezébe veheti szerettei sorsát, mert könnyen azonosul a problémákkal, mégsem elfogult. A hivatásával kapcsolatban olyan döntést hozhat, amely megváltoztathatja az életvitelét.

Nyilas (november 23-december 21.) Mozgalmas napok várnak önre. Ez nem is baj, hiszen semmi kedve a négy fal közt kuksolni. Szívesen eleget tesz a meghívásoknak. Ön jó társasági ember. A barátai gyakran felkeresik.

Bak (december 22-január 20.) A Hold a Bakban jár. Ne menjen bele olyan kapcsolatba, amit később megbánna! Jól gondolja át az esetleges következményeket. Érzelmi elragadtatottsága valakinél nem talál megértésre.

Vízöntő (január 21-február 20.) Lehet, hogy túl nagy energiát fektet valamibe, az eredmény mégsem jelentkezik. Ne veszítse el a türelmét! Viselkedjen higgadtan, és ne siettessen semmit. Az estéit töltse otthon.

Halak (február 21-március 20.) A Szaturnusz túlzott önbizalmat és vakbuzgóságot kölcsönöz. Ha elszaporodnak a bajok, ön még elszántabban küzd. Ne makacskodjon, és ne higgye, hogy csak az igaz, amit ön mond!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!