Horoszkópok

2009.12.16. 23:58

Napi horoszkóp

A Mérlegek vigyázzanak, ne üldözzenek el mindenkit maguk mellől. A Skorpiók családjaik háttérbe szorulnak, ők most saját elképzeléseikkel vannak elfoglalva.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

December 17.

Kos  (március 21-április 20.)
Van az úgy, hogy a partnerünk nem az elvárásaink szerint reagál a dolgokra. Lehet, hogy a összeütközéseknek mi magunk vagyunk a kiváltói. Minden azon múlik, hogyan viszonyulunk a másikhoz.

Bika  (április 21-május 20.) Ön túlságosan szigorú, nemcsak másokkal, de önmagával is. Lehet, hogy sokat vállal magára, noha erre senki nem kényszeríti. A túlterheltségtől ideges lesz, aminek mások isszák a levét.

Ikrek  (május 21-június 21.) Többet beszél, mint szokott. Emiatt konfliktusok támadhatnak ön körül. Pedig nem csak fecseg összevissza, amit mond, azt mások érdekében mondja. Ma tele van önzetlenséggel.

Rák  (június 22-július 22.) Most nem várható semmilyen különös fejlemény. Szinte észrevétlenül telik el a napja. Ha nehezen viseli az eseménytelenséget, szervezzen estére magának valamilyen programot.

Oroszlán  (július 23-augusztus 23.) Ne érezze rosszul magát a bőrében egy ilyen szép napon! A vidám ember vonzza magához a jókedvet, míg a búskomor a hozzá hasonló társakra lel. Önön múlik, hogy milyen napja lesz.

Szűz  (augusztus 24-szeptember 23.) Barátai szemére vethetik, hogy hiányzik önből a humor. Lehet, hogy a vád nem egészen alaptalan. Önt az alaposság és a megfontoltság vezérlik. Komolyan veszi a dolgokat. Néha talán túlságosan is.

Mérleg  (szeptember 24-október 23.) Lehet, hogy ma legszívesebben a magányt választaná. Ezt azért ne éreztesse másokkal, mert végül mindenkit elüldöz maga mellől. A munkájában viszont örömét leli, dolgozik is sokat.

Skorpió  (október 24-november 22.) Ön amint biztonságban érzi magát valaki mellett, rögtön próbálgatja körmeit, egyre harcosabban viselkedik. Most talán még a családját is háttérbe szorítja, mert a saját elképzelései izgatják.

Nyilas  (november 23-december 21.) Ha az utóbbi időben voltak zavaró tényezők a párkapcsolatában, akkor azokat épp ideje felszámolnia. Nemcsak közös témát találhatnak partnerével, hanem közös célokat is.

Bak  (december 22-január 20.) Törődjön többet a barátaival és ismerőseivel. Mostanában mintha kissé mogorva volna. Ne csodálkozzon, ha nem jön ki olyan jól az emberekkel, mint máskor. Nézzen önmagába!

Vízöntő  (január 21-február 20.) Olyan lehetőséget ajánlanak önnek, amihez hasonlót nem kapott már évek óta. Ahhoz azonban, hogy megállja a helyét, óriási erőfeszítéseket kell tennie. Mégse habozzon, vágjon bele!

Halak  (február 21-március 20.) Ne vállaljon semmilyen kockázatot! Ezekben a napokban üzleti vállalkozásba se fogjon, a bolygók nem kedveznek az efféle próbálkozásoknak. Maradjon a megszokott elfoglaltságainál.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!