Horoszkópok

2010.01.28. 23:05

Napi horoszkóp

Címkék#horoszkóp

A Nyilasok gondolkodjanak, mielőtt cselekednének. A Bakok ne játszanak a tűzzel, mert még a végén többet veszítenek, mint amennyit nyernek.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Január 29.

Kos  (március 21-április 20.)
A törekvései előtt megnyílik az út, mondhatni láthatatlan erők segítik. Ez a fordulat kimozdítja a holtpontból. Eddig nem volt valami bizakodó, de most ismét szilárd talajt érezhet a lábai alatt.

Bika (április 21-május 20.) Egy nehezebb periódus következhet, amikor még önmagával sem tud igazán kijönni. Hát még másokkal! Ne legyen merev. Engednie kellene az érzéseinek. Azok most nem vezetik tévútra.

Ikrek  (május 21-június 21.) Lehet, hogy kerülő úton tud csak sikert elérni, de hát nem mehet minden úgy, mint a karikacsapás. A jelek szerint önnek nagy tervei vannak, de sokféle eszközt kell bevetnie a megvalósulásukért.

Rák  (június22-július 22.) Legyen ma még visszafogott és összpontosítson erősen a feladataira. Pár nap múlva már elengedheti magát és élvezheti a jól megérdemelt pihenést. Ha mégsem, akkor magára vessen!

Oroszlán  (július 23-augusztus 23.) Több felelősséget kell vállalnia a napokban, mint amennyihez kedve van. Olyan feladatokkal traktálhatják, amelyekhez nem érez elég erőt. A magánéletét ne bonyolítsa az okoskodásával.

Szűz  (augusztus24-szeptember 23.) Szívügyekben nincs szüksége tanácsadókra, ösztönei a napokban kitűnően működnek, és jó irányba terelik önt. A praktikusság viszont most nem az erőssége. Szívesebben álmodozik.

Mérleg  (szeptember 24-október 23.) Mint tudja, az emberi természethez az érzések is hozzátartoznak, és azokat el kell fogadni, meg kell érteni. Ne feszegessen olyan témákat, amelyek kellemetlenek másoknak.

Skorpió  (október 24-november 22.) Viselkedjen visszafogottan. Zűrzavaros helyzetet teremthet maga körül, ha nyíltan kimondja, amit gondol. Ne döntsön gyorsan a megfontolást igénylő élethelyzetekben.

Nyilas  (november 23-december 21.) Mielőtt harcba száll, gondolkodjon el: biztos abban, hogy önnek van igaza?  Nem kizárt, hogy éppen a saját meggondolatlansága miatt kerül néha kínos helyzetbe.

Bak  (december 22-január 20.) Elegendő energiát gyűjtött, alkalmas a nagyobb erőfeszítésekre. Legyen hűséges a jelenlegi partneréhez. Ha kalandba kezd, a tűzzel játszik, és többet veszíthet, mint amennyit nyer.

Vízöntő  (január 21-február 20.) Úrrá kell lennie minden helyzeten, mert akik körülveszik, hajlamosak az ideges kapkodásra. Egyébiránt ne féljen kimutatni az érzéseit! Ha valakit kedvel, azt tudassa is az illetővel.

Halak  (február 21-március 20.) Pénzügyekben ma szerencsés. Egy ötlete többet érhet, mint képzeli. Előbb gondolkodjon, és azután beszéljen! Ellenkező esetben megsérthet valakit, aki egyáltalán nem szolgált rá.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!