Horoszkópok

2010.02.28. 23:05

Napi horoszkóp

Címkék#horoszkóp

A Kosok ne sürgessék a dolgaikat. A Bikák figyeljenek a jelenre is, ne mindig csak a jövőbe nézzenek.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Március 1.

Kos  (március 21-április 20.)
A jelenlegi helyzetében nem engedheti meg magának, hogy sürgesse az eseményeket. Inkább helyezkedjen várakozó álláspontra. Akivel egyezségre kell jutnia, azzal ne erőszakoskodjon.

Bika  (április 21-május 20.) Ne az út végét fürkéssze, nézzen inkább a lába elé! Amit most tesz, azt teljes odafigyeléssel tegye. Ha mindig csak előre figyel, akkor nem veszi észre a jelen szépségeit, a pillanat csodáját.

Ikrek  ( május 21-június 21.) Különösebb elismerésre még ne számítson, de vigasztalja, hogy legalább nem kötnek bele abba, amit tesz. Ha vásárolni indul, csak annyi pénzt vigyen magával, amennyit nyugodtan elkölthet.

Rák  (június 22-július 22.) Az elmúlt héten talán túl mélyen beleásta magát a munkába vagy túlságosan elkötelezte magát. A feladatai egy részét rábízhatja másokra is, ne gondolja, hogy mindenhol nélkülözhetetlen!

Oroszlán  (július 23-augusztus 23.) Ön nyílt és egyenes, néha túlságosan is szókimondó. Ezzel az őszinteséggel másokat sérthet. Előfordul, hogy olykor annyira magabiztos, hogy csak úgy szórja a kéretlen tanácsokat.

Szűz  (augusztus 24-szeptember 23.) Még a gazdagság sem nyújtja azt a boldogító érzést, mint az, amikor az ember sok kis aprósággal elégedett. Most jól érzi magát, pedig valószínűleg nem történt semmi különös esemény. 

Mérleg  (szeptember 24-október 23.) Komoly próbatétel előtt áll. Olyasmire kellene vállalkoznia, ami az elveivel ellenkezik, viszont előnyökhöz jut általa. Tanácsot sem várhat senkitől. Hallgasson a lelkiismerete szavára.

Skorpió  (október 24-november 22.) Remélhetően most minden jó úton halad. Könnyen megbirkózik a feladatokkal. Még azokkal is, amelyek máskor ideges kapkodást váltanak ki. Végre nem érzi magát túlhajszoltnak.

Nyilas  (november 23-december 21.) Hagynia kell, hogy más is érvényesüljön, mert egyesek már kezdik unni, hogy mindig ön a sikeresebb. A jó munkahelyi légkör érdekében mondjon le egy-két hálás feladatról.

Bak  (december 22-január 20.) A legtöbb Bakot az állhatatosság és a mély baráti érzések jellemzik. Ön hallgat az érzelmeire. Ha megfelelő partnerre talál, hű tud maradni egy életen át. Nem mindegy, kinek mond igent.

Vízöntő  (január 21-február 20.) Akármerre néz, azt látja, hogy a dolgok állandóan váltakoznak, egyik ered a másikból. Néha minden egyszerű, máskor meg dupla erőfeszítéssel sem éri el a kívánt eredményt.

Halak  (február 21-március 20.) Jelenleg az év legkedvezőbb időszakát éli, hisz mostanában van a születésnapja. Az önbizalma feltehetően nagyon erős. Végre megszabadulhat egy zavaró körülménytől is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!