Horoszkópok

2010.03.07. 23:05

Napi horoszkóp

Címkék#horoszkóp

A Kosok nyitottsága vonzza az extrém helyzeteket. A Bikák töltsék szabadidejüket sportolással.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Március 8.

Kos  (március 21-április 20.)
Önt valósággal vonzzák a különleges személyek és az extrém helyzetek. Nem véletlenül, hiszen nyitott mindenre, ami szokatlan, és izgalommal kecsegteti. A napokban része lehet effélékben.

Bika  (április 21-május 20.) A mostani időszak alkalmas arra, hogy valami újba kezdjen. Ez az újdonság az egészségére is jó hatást gyakorolhat. Ha a hónap folyamán több szabadidőhöz jut, annak nagy részét sportolással töltse.

Ikrek  (május 21-június 21.) Legyen hű az elképzeléseihez, és higgyen azok sikeres megvalósulásában. Érzelmi életének alapja a kölcsönös megbecsülés legyen. Szerencsés, ha társával mindig számíthatnak egymásra.

Rák  (június 22-július 22.) Időnként át kell értékelnünk a helyzetünket, és némely dologban a változtatást szorgalmazni, bármilyen nehéz is. Szerencsés esetben most nyíltan beszélhet az önhöz közelállókkal a kényes témákról.

Oroszlán  (július 23-augusztus 23.) Munkáját néhány akadály nehezíti, egy korábbi könnyelműsége miatt kellemetlen helyzetbe kerülhet. Magánéletében azonban boldog időszakot él, és ez mindenért kárpótolhatja.

Szűz  (augusztus 24-szeptember 23.) Vágyálmait nehezen egyezteti össze a valósággal. Ez lelki bajokat hozhat. Fura dolgokról képzeleg, ami kibillentheti az egyensúlyából. Elképzelhető, hogy valaki csalódást okoz.

Mérleg  (szeptember 24-október 23.) Ha éppen állást keres, nyissa ki jól a szemét, mert esélye van rá, hogy megszerezzen egy érdekes munkát. Azonban ne kívánjon lehetetlent, és ne keseregjen elvesztett dolgok miatt.

Skorpió  (október 24-november 22.) A megérzései nagyon jók. Nemcsak előre tudja, mi fog történni, de azzal is tisztában van, hogy mit gondolnak mások. Egy ismeretségből futó viszony lehet, de tartós kapcsolatot ne várjon tőle.

Nyilas  (november 23-december 21.) Az ön egyéniségét nagyon kellemesnek tartják mások. Ez azzal jár, hogy olyanokat is vonz, akiket nem szívlel. Nem jön zavarba, hiszen le tudja rázni magáról a nemkívánatos embereket.

Bak  (december 22-január 20.) Most jó időszaka jön, szinte minden a tervei szerint alakul, ha ön sem gátolja saját magát. Sajnos hajlik a kishitűségre. Kerülje a konfliktushelyzeteket és ne tartson bizonytalanságban senkit.

Vízöntő  (január 21-február 20.) A Plútó jelzése szerint tombol önben a tettvágy, ám lehet, hogy nem éppen célszerű tetteket kíván elkövetni. Ma még a szokásosnál is akaratosabb. Gondolkodjon, mielőtt cselekszik!

Halak  (február 21-március 20.) Lehet, hogy áldozatot kell hoznia valaki vagy valami miatt, de az önzetlensége busásan megtérül majd. Jó időszakot él. Képes higgadtan fogadni az idegeket próbára tevő eseményeket is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!