Horoszkópok

2010.03.30. 22:05

Napi horoszkóp

Címkék#horoszkóp

Az Oroszlánoknak visszafogottabbaknak kellene lenniük. A Szüzek töltsenek több időt szeretteikkel.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Március 31.

Kos  (március 21-április 20.)
  Ön szereti a kihívásokat. Ez rendben is van. Bizonyára tisztában van azzal is, hogy csak akkor lesz eredményes, ha mindent jól megszervez. Most próbáljon a szokottnál ésszerűbb lenni.

Bika  (április 21-május 20.) Vannak napok, amikor azt hiszi, hogy még a partnerében sem bízhat meg. Nincs igaza, hiszen ő nem féken tartani akarja önt, hanem óvni a kellemetlenségektől. Legyen belátó és szófogadó.

Ikrek  (május 21-június 21.) Akár párkapcsolatban él, akár még csak párkereső, ön hajlamos túl magasra tenni a mércét. Csak annyit kérjen, amennyit adni tud. A lelki ügyek terén több belátásra van szüksége.

Rák  (június 22-július 22.) Meggyűlhet a baja a munkatársaival, mert nem az ön elvárásai szerint dolgoznak. Mielőtt megítélne másokat, gondolkodjon el, hogy nem túlzottak-e az igényei. Lehetne elnézőbb!

Oroszlán  (július 23-augusztus 23.) Nincs szebb, mint másoknak kellemes perceket szerezni. De nem önön méltóságunk és becsületünk árán. A csillagok hatására most talán túlzottan is adakozó. Viselkedjék visszafogottabban!

Szűz  (augusztus 24-szeptember 23.) Lehet, hogy a sok munka mellett kevés idő jut a szeretteire. Pedig a pénz utáni futkosás nem lehet előbbre való, mint az, aki fontos nekünk. Ma töltse az estét a családjával.

Mérleg  (szeptember 24-október 23.) Fontossá válhat az anyagi biztonság megteremtése, melynek módozatain el kell gondolkodnia. Adjon lehetőséget magának a csendes visszavonulásra, az építő elmélkedésre.

Skorpió  (október 24-november 22.) Azért mert valami nem az elképzelései szerint alakult, még nem dől össze a világ. A kellemetlenségekből tanulnunk kell minden alkalommal. A pozitív gondolkodás már fél siker.

Nyilas  (november 23-december 21.) Ma talán pesszimista egy kicsit. Hová lett az optimista életszemlélete? A Nyilas könnyen kigyógyul a lelki bajokból!  A találékonysága remélhetőleg ma sem hagyja cserben.

Bak  (december 22-január 20.) Lehet, hogy valamiért megbántva érzi magát, emiatt nem tudja a maximumot nyújtani. Tisztáznia kellene egyet és mást az érintettekkel. Ügyeljen arra, hogy ne végezzen félmunkát.

Vízöntő  (január 21-február 20.) Igyekezzen minél előbb túljutni a rutinfeladatokon, úgy több ideje marad a kapcsolatai ápolására. Ha munkájában az eddigi tervei nem hoztak eredményt, módosítson az elképzelésein.

Halak  (február 21-március 20.) Önt nagyon zavarja, ha nem mutathatja meg a tehetségét, nem kaphat szabad kezet egyéni tervei megvalósításához. Rosszul tűri, ha azt kell tennie, amit mások akarnak. Ne hagyja magát!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!