Horoszkópok

2012.06.01. 22:01

Napi horoszkóp: a Rákok pihenjenek, töltődjenek fel

A Halak ne tegye mindig azt, amit mások mondanak Önnek, a Szűznek legyen önkritikája is.

Vas Népe

Kos (március 21-április 20.) 
Lehet, hogy bal lábbal kelt fel ma, mert szinte mindenben kifogásokat keres, és semmi sem elég jó. Fogja vissza magát, hagyja abba a morgást, mert elronthatja a környezete hangulatát is.

Bika (április 21-május 20.) 
Ha teheti, utazzon el a hétvégén, vagy legalább kiránduljon egy jó nagyot. A környezetváltozás kiszellőztetheti a fejét, és más színben látja majd a dolgokat. Kerülje a stresszt!

Ikrek (május 21-június 21.) 
Egy váratlan esemény könnyen felboríthatja a hétvégére tervezett programját. Ha így történik, próbálja a lehető legjobbat kihozni a történtekből. Álljon rugalmasan a dolgokhoz!

Rák (június 22-július 22.) 
Csináljon ma egy laza napot magának! Ráférne már önre egy kis lustálkodás. Főzzön valami jót, olvasgasson vagy nézzen meg egy filmet. Feltöltődhet a jövőbeni feladatokhoz.

Oroszlán (július 23-augusztus 23.) 
Találkozhat valakivel a hétvégén, akit a legszívesebben elkerülne. Legyen türelmes, és próbálja kibírni nyugodtan azt az időt, amit az illető társaságában kell eltöltenie.

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.) 
Ön néha  túl kritikus másokkal, a saját hibáit pedig nem veszi észre. Változtatnia kellene ezen, mert előbb-utóbb minden barátját magára haragítja. Legyen elnézőbb!

Mérleg (szeptember 24-október 23.)  
Érzékenyebb lehet ma a szokásosnál, ott is rosszindulatot feltételez, ahol nincsen. Könnyen megsértődhet még ártatlan dolgok miatt is. Ne tegye, mert csak saját magának árt.

Skorpió (október 24-november 22.) 
Ne rágódjon olyan dolgokon, amelyeken nem tud változtatni. Nézze inkább mindennek a jobbik oldalát. Ami fontos az életben, abban amúgy is jól áll, a többit el lehet felejteni.

Nyilas (november 23-december 21.)  
Lehetnek mostanában olyan problémák az életében, amelyeket nem tud egyedül megoldani. A hétvégén lesz ideje arra, hogy a barátai segítségét, tanácsát kérje. Gondolja át ezeket!

Bak (december 22-január 20.) 
Ön néha akaratlanul is megkeveri maga körül a dolgokat, nem megy a szomszédba egy kis intrikáért sem. A mószerolás azonban előbb-utóbb visszaüthet, elszigetelheti önt.

Vízöntő (január 21-február 20.) 
Ön érzelmes ember, még akkor is, ha ez nem mindig látszik. Ne fojtsa el mindig az érzéseit, mutassa ki a szeretteinek, mennyire fontosak önnek. Egy szó néha többet ér száz ajándéknál.

Halak (február 21-március 20.) 
Ne hagyja, hogy mindig mások uralkodjanak önön, ez egy párkapcsolatban sem egészséges. Nem kell mindig azt tenni, amit a másik akar.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!