Horoszkópok

2012.07.15. 07:20

Heti horoszkóp (július 16.- július 22.)

Nézze meg, milyen hét vár Önre július 16. és július 22. között!

Vas Népe

Kos

Az elmúlt hetek nehéz helyzetéért ugyan elsősorban ön a felelős, de most már enyhül a nyomás, módja nyílik a viták elsimítására. Türelmetlenségével nemcsak a régi kapcsolatát mérgezheti meg, de elijesztheti azt is, akit most szeretne meghódítani.

Bika

Kedvez a bolygóállás azoknak, akik új munkahelyen szeretnének bizonyítani, de azoknak is, akik vezetői, közéleti ambíciókat dédelgetnek. Kapcsolataik révén nem remélt előnyhöz jutnak. A karrierje előmozdításával egy időben megszaporodnak az otthoni tennivalói .

Ikrek

Jól teszi, ha nem tervez huszonkettedikére fontos tárgyalásokat, és igyekszik ezt a napot „kiiktatni”. Jó volna, ha a hét végét kedvesével töltené, és megpróbálná feledtetni vele a keserű perceket, amiket türelmetlenségével, gyorsan lobbanó haragjával okozott.

Rák

Munkahelyén valaki elhúzza ön előtt a mézesmadzagot. Ne vigye túlzásba a lelkesedést, a lehetőségek ugyan csábítóak, de számos csapdát is rejtenek, amelyeket csak akkor vesz észre, amikor már nyakig benne van a dolgokban. Hét közepén egy új szerelem állíthatja válaszút elé.

Oroszlán

Olyan emberekkel ismerkedhet meg, akik új színt hoznak az életébe. A tizenkilencedikei újhold igencsak felpörgeti, hajlamos lesz meggondolatlan kijelentésekre, sőt képes a „játék kedvéért” olyan kalandba bonyolódni, amiről előre tudja, hogy baj lehet belőle.

Szűz

Ha önállósodni szeretne vagy egy új állást pályázott meg, biztos lehet benne, hogy huszadika táján tervei realizálódnak. Ugyanakkor a hét első felében érdekes megoldásokra bukkan. A magánéletében akadályok tornyosulhatnak a vágyai előtt.

Mérleg

A munkahelyén végigsöprő változások miatt kialakult feszült hangulatot kedvességével, segítőkészségével könnyen fel tudja oldani, és ezt a főnökei nagyon is értékelik majd. Itt az ideje, hogy békebíró legyen. Alaposan gondolja meg, hogy kinek mit ígér, mert könnyen kihasználhatják.

Skorpió

A hét elején egy érdekes találkozás ígér nehezen kibontakozó, de tartós barátságot. Ugyanakkor ha magányos a szíve, akkor ebből a kapcsolatból akár szerelem is kerekedhet. Csak meg kell lássa a fától az erdőt.

Nyilas

Jól halad a munkájában, és ez másoknak is szemet szúr. Ha nem áll a sarkára, a kollégái szép lassan kihasználják, és nevetnek a markukba. Miközben mások vidáman nyaralnak, ön helyettük is dolgozhat.

Bak

Különféle szóbeszéd lazíthatja szerelmi kapcsolatát, de ha belegondol, rá fog jönni, hogy saját maga teremtett olyan helyzetet, amiben ez a pletyka kialakulhatott. Sértődés helyett próbálja inkább tisztázni a helyzetet.

Vízöntő

Ha nem elég óvatos, akkor a hullámok összecsaphatnak a feje fölött, és a túl sok éjszakázás, idegeskedés kikezdheti az egészségét is. Nem éri veszteség, ha néhány dolgot lemond vagy átütemezteti a határidőket.

Halak

Az elmúlt hetek munkahelyi vitái végleg elcsitulnak. Olyan dolgokon veszekednek kedvesével, amin általában. Alighanem megint túlzott költekezései miatt kap a fejére a párjától. Az csak olaj a tűzre, ha őt is drága ajándékkal lepi meg.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!