Horoszkópok

2012.07.13. 22:45

Horoszkóp - A Halak törődjön többet családtagjaival!

Címkék#horoszkóp

Vas Népe

Kos (március 21–április 20.)
Higgye el, kedves Kos, a hétvége pihenésre való, még önnek is, aki egyébként állandóan pörögne. Lassítson a tempóján, mert különben az egészsége látja kárát!

Bika (április 21–május 20.)
Ma egy váratlan levél érkezése teljesen felborítja a nyugalmát. Kezelje az ügyet megfelelő diszkrécióval, akkor sem önnek, sem a levél írójának nem lesz kellemetlen a dolog.

Ikrek (május 21–június 21.)
Egyelőre élvezi a nyugalmat, ami ma körülveszi önt, ám ez nem tart sokáig, a nap vége felé bizony gyülekeznek a viharfelhők. Legyen okos: ne provokálja a társát, ha nem muszáj!

Rák (június 22–július 22.)
Sajnos ez a hétvége sem hoz megoldást egy régóta húzódó problémájára, ám ön most már ebbe is belenyugodna, csak legyen már vége valahogy. Hát tegyen ön pontot a végére!

Oroszlán (július 23– augusztus 23.)
Még két nap, és lejár a szabadsága, élvezze ki az utolsó pillanatokat. Kedveséről se feledkezzen meg, neki is jólesne egy kis figyelmesség, nemcsak önnek!

Szűz (augusztus 24– szeptember 23.)
Miért gondolja, hogy helyesen teszi, ha még saját maga előtt is eltitkolja az érzéseit? Ez gyerekes viselkedésre vall, azonkívül megbánt vele másokat is. Gondolja ezt át!

Mérleg (szeptember 24–október 23.)
Kellemesen telik a mai napja, a láblógatáson kívül semmi mást nem csinál, és ez teljesen jól van így, elvégre nyaral. Ne feledkezzen meg azonban a családi ünnepről!

Skorpió (október 24– november 22.)
A Skorpió sajnos nem sok jóra számíthat a mai napon, ami már reggel nehezen indul, a nap végén pedig olyan rossz híreket kap, hogy oka is lesz az elkeseredésre.

Nyilas (november 23– december 21.)
Felélénkül a mai napon, csupa kellemes élményben lesz része ugyanis. Anyagi helyzetében is kedvező változások állnak be, ami – valljuk be – már igen időszerű volt.

Bak (december 22–január 20.)
Ön most tobzódik a boldogságban, nem is lát a rózsaszín ködtől, csak a kedvesére tud gondolni. A mai nap pedig különleges ajándékot is tartogat, amire már régóta vágyott!

Vízöntő (január 21– február 20.)
Sajnos, megint felültették önt, pedig ismeri a mondást: nem mind arany, ami fénylik. Tanuljon ebből az esetből, mást már úgysem tehet, így a jövőben megkímélheti magát!

Halak (február 21– március 20.)
Egy szép hétvége köszönt a Halakra, kedvese meglepetést tartogat önnek! Családtagjaival viszont nem ártana többet törődnie!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!